comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fred için karar verilecek! Aynı adamlar...

03 Ağustos 2015, Pazartesi 11:36
Fred için karar verilecek! Aynı adamlar...

UEFA, dopingli Fred'le ilgili kararını bugün verecek. Ama bu kritik dosyaya F.Bahçe'yi 3 Temmuz'da Avrupa'dan men eden UEFA Disiplin Kurulu'nun aynı üyeleri bakacak!..

Shakhtar Donetsk'in  dopingli Fred'i oynatmasıyla ilgili Fenerbahçe'nin yaptığı itiraz, UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'nda bugiin gündeme gelecek.
 
UEFA, 2 önemli konuyu hükme bağlayacak. 1-FIFA Anti Doping Yönetmeliği'nin 25. Maddesi gereği Fred, tedbir kararı alınmasına ihtiyaç duyulmadan otomatik olarak diskalifiye oldu mu? Shakhtar, Şampiyonlar Ligi'ne uygun olmayan futbolcu oynattığı için 3-0 hükmen mağlup ilan edilecek mi? 2-Artı Fred çarşamba günü rövanş karşılaşmasında forma giyer mi? 
 
KOLTUKLARI KORUDULAR
 
Bu iki kritik soruya cevap verecek olan Disiplin Kurulu üyelerini Fenerbahçe yakından tanıyor. Başkanlığım Avusturyalı Thomas Parti'ın yaptığı kurul, 3 Temmuz sürecinde F.Bahçe'yi Avrupa kupalarından men etmişti. 3 Temmuz kararının altına imza atan üyeler son seçimlerde de koltuklarını korudu. Sadece Maltalı Bonett ve İspanyol Larumbe, kurula girdi...
 
Yani yine o aynı adamlar, Fenerbahçe'nin kaderini belirleyecekler. 
 
BAŞKAN: Thomas Parti (Avusturya) ÜYELER: Jacques Antenen (İsviçre) Sandor Berzi (Macaristan) Chris Bonett (Malta-Yeni) Tomas Gea (Andorra) Kepa Larumbe (İspanya-Yeni) Hans Lorenz (Almanya) Rudolf Repka (Çek) Jim Stjerne Hansen (Danimarka) Joel Wolff (Lüksemburg) 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!