comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mahmut Uslu, kurayı değerlendirdiği kulüp televizyonunda önemli açıklamalar yaptı.

17 Temmuz 2015, Cuma 16:50
Mahmut Uslu, kurayı değerlendirdiği kulüp televizyonunda önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştikleri Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk takımının saygı duyulacak bir takım olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin 3 sene sonra Avrupa arenasına çıkacağını, iyi bir kadro kurduklarını ve iddialı olduklarını belirten Mahmut Uslu, kura çekimi sonrasında canlı yayınına telefonla katıldı. Yönetici Uslu, herkesin bayramını kutlayarak başladığı açıklamasında, "Bu turu taraftarımızla birlikte geçeceğiz. Yaklaşık 3 sene Şampiyonlar Ligi'ne katılamadığımız için Fenerbahçe'nin hakları yendi. Aslında biz 1. torbada olmalıydık. Bu sene yaptığımız transferlerle iddialıyız. Tabii Shakhtar de çok saygı duyulacak bir takım. Biz seyircimizle, taraftarımızla bu turu geçeceğimize inanıyoruz. Bundan sonra da çok önemli takımlar var. Bizim her halükarda bu elemeleri geçmemiz lazım. Fenerbahçelilere büyük iş düşüyor. Ancak onların büyük desteğiyle kazanırız." diye konuştu.

Başkanvekili Mithat Yenigün ise Fenerbahçe'nin yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu belirterek, "Şampiyonlar Ligi'ne devam etmek istiyoruz. Yeni bir yapılanmayla, başarılara imza atma hedefiyle yola çıktık. Taraftarlarımızla birlikte engelleri aşarak 3. yıldır uğradığımız büyük haksızlıklara karşın Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı amaçlıyoruz." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!