comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi ilk kez Kadıköy'de taraftarının önüne çıktı

15 Temmuz 2015, Çarşamba 21:27
Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi ilk kez Kadıköy'de taraftarının önüne çıktı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Medicana Sivasspor'la deplasmanda oynanan maçın ilk 11'inden 8 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü

Fenerbahçe, Ukranya'nın Dnipro takımıyla oynadığı hazırlık maçıyla yeni sezon öncesi ilk kez Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadında taraftarının önüne çıktı. 

Teknik direktör Vitor Pereira'nın yanı sıra yeni transferler Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Jose Fernandao, Abdoulaye Ba, Fabiano Ribeiro, Luis Nani ve Josef de Souza, ilk defa Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çimlerine maç için ayak bastı. 

Yeni transferlerden Hollandalı Robin van Persie ise henüz hazır olmadığı için maç kadrosunda yer almadı.

Medicana Sivasspor maçının 11'inde 8 değişiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, dün Medicana Sivasspor'la deplasmanda oynanan maçın ilk 11'inden 8 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Sarı-lacivertlilerin Sivasspor'u 3-2 yendiği hazırlık maçında ilk 11'de forma giyen Josef de Souza, Diego Ribas ve Miroslav Stoch, Dnipro karşısında da ilk 11'de sahaya çıktı. Bu oyuncularda De Souza, Sivas karşısında 90, Diego 62, Stoch ise 45 dakika oynamıştı.

Portekizli teknik adam, Kadıköy'deki ilk maçında kalede Volkan Demirel'e şans verirken, defansı Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin dörtlüsünden oluşturdu. Savunmanın önünde Josef de Souza ve Samuel Holmen'i görevlendiren Pereira, sağ kanatta Luis Nani sol kanatta ise Miroslav Stoch'a görev verdi. Sarı-lacivertlilerde forvet arkasında Diego Ribas, ileri uçta ise Jose Fernandao görev aldı.

Stoch, 808 gün sonra Kadıköy'de

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, 808 gün sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maça çıktı.

Sarı-lacivertlilerin, 2010-2011 sezonunda kadrosuna kattığı ve iki sezondur PAOK ile Al Ain'e kiraladığı Stoch, sarı-lacivertli formayı tekrar Kadıköy'de giydi.

Dnipro ile oynanan hazırlık karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Slovak futbolcu, Kadıköy'de en son 28 Nisan 2013 tarihinde Süper Lig'de Kayserispor karşısında oynamıştı.

Taraftar ilgi göstermedi

Sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi.

Fenerbahçe'nin bu sezon ilk kez Kadıköy'de oynadığı maçta tribünlerin çok büyük kısmı boş kaldı. Karşılaşmayı yaklaşık 10 bin sarı-lacivertli taraftar takip etti.

Fenerbahçe Kulübü, maçtan bir gün önce biletleri passolig üzerinden 70 ila 220 lira arasında satışa sunmuştu.

Dnipro, Dereağzı'nda çalıştı

Ukrayna temsilcisi Dnipro, maç öncesinde son antrenmanı Fenerbahçe Kulübü'nün tesislerinde gerçekleştirdi.

Dnipro, öğle saatlerinde sarı-lacivertli kulübün Dereağzı'ndaki Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ne maç için son çalışmasını yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!