comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Giuliano Terraneo: 'Sakin olun'

11 Temmuz 2015, Cumartesi 09:39
Giuliano Terraneo: 'Sakin olun'

"Pazartesi'den sonra hocayla konuşacağız. Takıma da bir bakmak, Pereira'nın da düşüncelerini almak lazım. Sakin olun! Alınması gereken biri olursa almak için çalışırız"

Dünya yıldızlarına attırdığı imzalarla taraftarın "Sihirbaz" dediği Fenerbahçe sportif direktörü Giuliano Terraneo, merak edilen yeni transferler için "Sakin olun" mesajı verdi. Dün Topuk Yaylası'na gelen Terraneo, basının sorularını da yanıtladı. İtalyan spor adamı en çok merak edilen, "Orta sahaya yeni transferler olacak mı?" sorusuna, "Bir başka orta saha oyuncusu mu? (gülerek) Sakin olun. Pazartesi'nden sonra hocayla konuşacağız. Takıma da bakmak lazım. Onun da düşüncelerini alacağız. Hocanın izlenimleri önemli" yanıtını verdi. 
 
TRANSFER BİTİNCE SAMANDIRA'DAYIM

F.Bahçe'ye geldiği günden bu yana transferler nedeniyle adeta hayatı havada geçen Terraneo, tüm transferler tamamlandığında Samandıra'da olacağını söyledi. 
 
NANİ İÇİN 25 SAAT UÇTU

F.Bahçe'ye son anda geldim. Her şey çok yeniydi. Önce hoca transferine yoğunlaştık. Sonra isimleri belirledik. 10 gün oyuncularla ilgili bekleme izleme olarak geçti. Her transfer kendi içinde problemli. Gidip gelmeler gerekiyor. Ve sonuca ulaşıyoruz" diyen F.Bahçe Sportif Direktörü, 'Bu sürede bir dünya turu yaptınız mı?' sorusuna gülerek "Bilmiyorum" dedi ve sırf Nani transferi için yaptığı uçuşları şöyle dile getirdi: "Bir gün Nani ile buluşmak için Cape Verde'ye gittim Nani'nin yanına. Buradan Lizbon'a, Lizbon'dan Barcelona'ya, Barcelona'dan Cape Verde'ye gittim. Sonra tekrar Lizbon'a gittim. Sabah 4'te indim oradan ertesi gün öğlen tekrar İstanbul'a geldim. Ama bizim mesleğimiz bu. Aynı zamanda Josef de Souza ile de uğraşıyorduk. Kendi Brezilya'da menajerleri Madrid'de Nani Cape Verde'de, böyle her şey iç içe." 
 
ADAMLAR GETİRDİK 

Sportif Direktör Terraneo, Josef'in imza töreninde, 'Sıradan oyuncular değil adamlar getirdik' ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!