comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım: 'Casillas gelmek istedi'

11 Temmuz 2015, Cumartesi 09:30
Aziz Yıldırım: 'Casillas gelmek istedi'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kaleci Volkan Demirel'e sahip çıktı.

Spor camiasından birçok ismi Düzce'deki Topuk Yaylası Kamp Tesisleri'nde ağırlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, konuklarına açıklamalarda bulundu.

Yalan haberlerden dert yanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı, "Şikayetçiyim, çünkü yalan yazıyorsunuz. Bu yalan haberler bize zarar veriyor. Biz elimizdeki rapor doğrultusunda bazı isimlerle görüşüyoruz. Ramirez diyorlar, Guarin Ospina adları anılmadı bile. Ne yapacağız bu futbolcuları? Asılsız iddialar yüzünden pazarlık payımızı düşürüyorlar." şeklinde konuştu.
Adı Fenerbahçe ile anılan Nijeryalı futbolcu Obi Mikel'in maliyetinin 35 milyon Euro olduğunu belirten Aziz Yıldırım, "Kalkıp biri Fenerbahçe'de oynayamaz diyor, hoca mısın teknik adam mısın? Öyle olsan kabul edeyim, onun dışındakiler bunu söyleyemez ayıp." diye konuştu.

VOLKAN'I BİTİRMEK İSTESEK CASİLLAS'I ALIRDIK

Spor kamuoyunda yer alan "Volkan'ı bitirmek için kaleci aldı dediler" ifadesi hakkında da Başkan, "Öyle olsa Casillas'ı alırdık, gelmek de istedi. Volkan Demirel çalışırsa ondan iyi kaleci yok." dedi.

Mehmet Topal'ın, yeni transfer Souza ile oynayacağını dile getiren Başkan Yıldırım, şunları dile getirdi: "Hoca istedi. Lucas'ı da alabilirdik olmadı. Şimdi diyorlar ki 'Topal'ın yerine oyuncu aldılar' öyle bir şey yok."

Beşiktaşlı futbolcu Atınç'a 6 milyon Euro'ya transfer olduğunu hatırlatan Fenerbahçe Kulübü Başkanı, "Biz Kjaer'e aldık fazla mı? Sergio Ramos'a 60 milyon Euro veriyorlar, onu niye konuşmuyorsunuz." şeklinde sitem etti.

GÖMÜ MÜ BULDUK?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, transfer maliyetleriyle ilgili yapılan spekülasyonlara da cevap verdi. Başkan, 31 milyon Euro bonservise verdiklerini belirterek, gelirleri ise şöyle sıraladı: "22.5 milyon Euro satış ve gidenlerden geldi. Stat isim hakkı 100 milyon Dolar. Kombinelerden 25 milyon Euro. Kulüp üyeliği 50 milyon TL. 40 bin - 35 bin arası kombine."

Gerekirse 25 milyon Fenerbahçe taraftarına gideceklerini kaydeden Yıldırım, "Forma reklamı için görüşüyoruz. Toplamda 2015 yılında 100 milyon Euro gelirimiz var." diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!