comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kasımpaşa'dan Emre Belözoğlu açıklaması

28 Haziran 2015, Pazar 17:10
Kasımpaşa'dan Emre Belözoğlu açıklaması

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın kadrosunda düşünmediği ve gönderilmesini istediği Emre Belözoğlu'nun Kasımpaşa'ya transferiyle ilgili haberler hem Kasımpaşa kanadından hem de oyuncunun menajeri tarafından yalanlandı.

Fenerbahçe ile yolları ayrılan 35 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Kasımpaşa ile görüştüğü ve büyük ölçüde anlaştığı yönündeki haberler Kasımpaşa tarafından yalanlandı. Kasımpaşa Spor Kulübü'nün, resmi internet sitesinden 'Kamuoyuna duyuru' başlığı ile yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında Kulubümüzün, Fenerbahçeli oyuncu Emre Belözoğlu ile ilgilendiği şeklinde haberler yer almaktadır." denilerek, "Belirtmek isteriz ki, bu oyuncuyla ilgili herhangi bir çalışmamız yoktur." ifadelerine yer verildi.

"EMRE KASIMPAŞA'DAN TEKLİF ALMADI"

Bu arada Fenerbahçe ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu'nun Kasımpaşa'dan teklif aldığı yönünde çıkan haberler üzerine, tecrübeli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut konu ile ilgili bir açıklama yaptı.
Bulut, ntvspor internet sitesinde yer alan açıklamasında, Kasımpaşa'nın böyle bir teklifi olmadığını söylerken, "Emre'nin Fenerbahçe'den ayrılması henüz çok yeni bir durum. Bu nedenle şimdiye kadar hiçbir kulüp ile görüşmemiz olmadı. Kasımpaşa'dan veya başka bir kulüpten teklif de almadık. Emre kariyerine nasıl devam edeceğine karar vermedi. 1 hafta veya 10 gün içerisinde ne yapacağını belirleyecektir." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!