comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Terraneo'yaEmre Belözoğlu sansürü

28 Haziran 2015, Pazar 10:18
Terraneo'yaEmre Belözoğlu sansürü

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe kadrosunda tutulmamasında 2001-2005 arasında forma giydiği İnter'de Giuliano Terraneo ile yaşadığı sorunların da rol oynamış olabileceği ileri sürülüyor.

Terraneo, Fenerbahçe'de ilk görev üstlendiğinde, Emre Belözoğlu'nu Galatasaray'dan Inter'e götüren adam olarak tanıtılmıştı. Gerçekten de İtalyan spor adamı 2001 yılında Emre ve Okan Buruk'un transferini gerçekleştiren isimdi.

Kendisi de dün Emre'ye vedayı açıkladığı yeni transfer Fernandao'nun basın toplantısında bu konuyu dile getirdi. Emre'ye kişisel tavrı olamayacağını anlatırken, “Unutulmasın ki, onu İnter'e ben almıştım” dedi. Ancak kulislerde her şeyin bu pozitiflikte olmadığı dile getiriliyor. İddialara göre, Emre ile Terraneo'nun arası Inter'e transferinden bir süre sonra açıldı.
İlişkileri hiç iyi olmayan ikilinin birbirinden pek hoşlanmadığı, geçmişteki bu sıkıntılar nedeniyle Terraneo'nun Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'den ayrılmasında önemli rol oynadığı ifade ediliyor.

"Siz kafayı Emre ile mi yediniz?"
Terraneo'nun Emre'ye yönelik tavrının ip uçlarından biri de basın toplantısında kullandığı bir başka ifadede yatıyor. Konuşmasının bir bölümünde Emre'yi Inter'e götüren kişi olduğunu söyleyen İtalyan sportif direktör, bir bölümde ise farklı bir ifade kullandı. Bir soru üzerine Terraneo, sözüne, Emre ile kafayı mı yediniz” diye başladı ancak çevirmen Kazım Avcı bunu tercüme etmedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!