comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye sürpriz aday: Vieira

01 Haziran 2015, Pazartesi 10:17
Fenerbahçe'ye sürpriz aday: Vieira

Kartal'ın istifasıyla arayışa hız veren sarı lacivertliler, büyük sürpriz peşinde.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın görevi bırakmasının ardından Avrupa'nın dört bir yanında hoca arayışlarına başlayan F.Bahçe, sürpriz bir isim için kolları sıvadı. Giuliano Terraneo'nun futbolun başına geçmesinin ardından herkes F.Bahçe'nin İtalyan bir teknik adamla anlaşmasına kesin gözüyle bakarken, sarı-lacivertliler sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor.
 
Terraneo, 2000'li yıllarda sportif direktörlüğünü yaptığı Inter'de top koşturan, şimdilerde Manchester City'nin U21 takımının başında olan Patrick Vieira'yla temasa geçerken, Fransız efsanesinden ilk görüşme sonrasında olumlu yanıt aldı.
 
‘GELİRİM' YANITINI VERDİ
 
İngiliz devinin uzun vadede teknik direktörlük koltuğuna oturtmaya düşündüğü 38 yaşındaki çalıştıcının Avrupa'da deneyim kazanmasını isteyen Cityli yetkililerin de sarı-lacivertlilere yeşil ışık yapmasından sonra Vieira da Kanarya'ya “Gelirim” diye haber yollattı.
 
Newcastle da pusuda bekliyor!
 
Birkaç yıl sonra Manchester City'de teknik direktörlük yapmasına kesin gözüyle bakılan Vieira'nın talipleri de her geçen gün artıyor. İngilizler'in altyapısında önemli işlere imza atan 38 yaşındaki hocayı Newcastle United da istiyor. Başta BBC olmak üzere birçok Ada gazetesi Newcastle'ın Vieira'yı istediğini dünden beri manşetlerden veriyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!