comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alex'ten Aziz Yıldırım'a jübileli gönderme

29 Mayıs 2015, Cuma 16:56
Alex'ten Aziz Yıldırım'a jübileli gönderme

Fenerbahçe'nin efsanesi Alex de Souza bir kez daha jübile maçına çıkıyor. Coritiba'dan sonra eski takımı Cruzeiro da efsaneleri için jübile yapacak. Alex bu haberi Türk takipçilerine duyururken Aziz Yıldırım'a önemli bir mesaj da verdi..

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex De Souza için eski takımından jübile teklifi geldiği haberi resmiyet kazandı. Alex'in 2001-2002 ve 2002-2004 yılları arasında forma giydiği Cruzeiro, efsane futbolcu için jübile maçı düzenleyecek.

27 Haziran'da yapılacak jübile hakkında Alex de Souza instagram hesabından bir açıklamada bulundu. Alex'in Türk takipçilerine özel olarak yaptığı bilgilendirme Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a da açık bir gönderme olarak yorumlandı.
Cruzeiro Başkanı'na söylüyorum, sen anla..
Brezilyalı efsane açıklaması arasında; "Cruzeiro Başkanı hem bana bu hediyeyi verecek hem de taraftarlara eski oyuncuları yeniden izleme mutluluğu yaşatacak" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a bir mesaj içerdiği düşünülüyor.

Alex de Souza'nın kariyerinde en çok forma giydiği takım 8 yıl ile Fenerbahçe. Ancak sarı lacivertli kulüp, taraftarının çok istemesine rağmen Alex'e jübile düzenlemedi. Hatta yıldız futbolcu, geçtiğimiz haftalarda geldiği Türkiye'de tesislere bile alınmadı. Alex'in eski takımı Cruzeiro ise vefa örneği gösterek Alex de Souza için jübile maçıyla taraftarlarını mutlu edecek. Bu duruma tepki gösteren Alex'in, Fenerbahçe taraftarına verdiği mesajla Aziz Yıldırım'ı eleştirdiği açıkça ortaya çıkıyor.

Alex'in konu hakkında yaptığı açıklama şöyle;
“Türk takipçilerimi bilgilendirmek isterim ki Mineirão'ya ve bana hep çok iyi davranan Cruzeiro taraftarına veda etmem için bir jübile maçı düzenlenecektir.  Cruzeiro Başkanı hem bana bu hediyeyi verecek hem de taraftarlara eski oyuncuları yeniden izleme mutluluğu yaşatacak. Bu karşılaşma 27.06 tarihinde Belo Horizonte'de gerçekleşecek.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!