comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de tam 12 isim yolcu

24 Mayıs 2015, Pazar 13:18
Fenerbahçe'de tam 12 isim yolcu

Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, yeni yabancı kararı ile mevcut kadrosunda ciddi bir değişime gitmeye hazırlanıyor.

Sarı-Lacivertli ekibin bu çerçevede 12 isimle yollarını ayıracağı iddia ediliyor. Gönderilecek listesinde bazı sürpriz isimlerin de olduğu öne sürülüyor.

Hasan Ali Kaldırım: Kayserispor`da gösterdiği performansla kısa sürede dikkat çeken ve Fenerbahçe`ye transfer olan sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım`a doğup büyüdüğü Almanya`dan talipler var.
Milos Krasic: Fenerbahçe`nin adeta belalısı haline gelen ve ara transfer döneminde de kendisine kulüp bulamayan Milos Krasic, yeni sezon öncesinde sarı-lacivertli takımdan gönderilecek isimlerin başında geliyor.

Bruno Alves: Fenerbahçe`nin savunma dörtlüsünün en kritik ve başarılı isimlerinden birisi olan Bruno Alves, zaman zaman disiplinsiz ve sert tavırları ile geri dörtlüde gözden çıkarılması en muhtemel isim.

Michal Kadlec: Sarı lacivertli ekipte fazla süre alamayan Michal Kadlec, yeni sezon itibari ile Fenerbahçe`den ayrılmayı planlayan oyuncular arasında. Kadlec`in Bundesliga`ya geri dönmesi bekleniyor.

Moussa Sow: Önümüzdeki sezon için Şampiyonlar Ligi`nde mücadele edecek iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı lacivertli kulüp, iyi bir teklif gelmesi halinde Senegalli oyuncu ile yollarını ayıracak.

Emmanuel Emenike: Fenerbahçe`nin "uzatmalı aşkı" Emmanuel Emenike, bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremedi ve hem taraftarları hem de sarı lacivertli kulübü hayal kırıklığına uğrattı.

Raul Meireles: Fenerbahçe`nin önemli isimlerinden birisi olan Raul Meiereles, yabancı sınırındaki değişiklik sebebiyle 2016 yılına kadar devam edecek sözleşmesine rağmen `gönderilebilecekler` listesine dahil oldu.

Selçuk Şahin: Özellikle taraftarların takımda görmeye sıcak bakmadığı deneyimli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve sarı lacivertli ekibin Selçuk Şahin ile sözleşme uzatmasına ihtimal verilmiyor.

Samuel Holmen: Fenerbahçe`nin bir diğer Süper Lig ekibi Bursaspor`a 1 yıl süreyle kiraladığı Samuel Holmen, genel anlamda ortaya koyduğu performans ile yeşil beyazlı ekibi pek memnun edemedi.

Volkan Demirel: Volkan Demirel yavaş yavaş kaleyi genç isimlere devretmeye hazırlanıyor. 33 yaşına gelen Volkan Demirel`in önümüzdeki sezondan itibaren eldivenleri Mert Günok`a vermesi ve daha az süre almaya başlaması bekleniyor.

Mehmet Topuz: Fenerbahçe tarihinin en pahalı yerli oyuncusu olan Mehmet Topuz, artık tamamen rotasyon oyuncusu haline geldi. Ancak alt yapıdan gelen Savaş Polat gibi genç isimlerin yeni sezondan itibaren daha çok tercih edilecek ve süre alacak olması milli yıldızın forma hasretini çok daha kritik bir boyuta taşıyabilir.

Pierre Webo
: İsmail Kartal`ın en büyük hamle oyuncusu olan Pierre Webo, ilerleyen yaşı sebebiyle gözden çıkarılması muhtemel isimler arasında bulunuyor. Fenerbahçe`nin gelecek planları arasında yer almıyor ve sözleşmesinin uzatılması beklenmiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!