comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emre Belözoğlu'nun duygusal anları

19 Mayıs 2015, Salı 10:59
Emre Belözoğlu'nun duygusal anları

Hafta içi saldırıya uğrayan, bu psikolojiyle gittiği Mersin'de takımını ipten alan Emre hayat veren golü böyle yorumladı.

Geçen perşembe özel işleri için yola çıktığı Gebze'de, Eskihisar feribotunda bir grup Beşiktaşlı taraftarın saldırısına uğrayan F.Bahçeli Emre Belözoğlu, başına gelen bu talihsiz olaydan 3 gün sonra takımını ipten aldığı için çok mutlu. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede saha içinde yaşadığı duygu yoğunluğundan bahseden kaptan, 3 puanı kazandıran golü atarak kötü günleri geride bıraktığını söyledi.

"Gerçekten zor günler geçirdim. Allah yaşadıklarıma şahit. Başıma bunca şey geldiktikten sonra o golü atmayı, takımıma galibiyeti getirmeyi çok istiyordum. Çok şükür nasip oldu. Artık daha güzel günler bizi bekliyor. Takımın şampiyonluk havasına girmesinde faydam olduysa ne mutlu bana. Burada 11'de başlamayı çok isterdim ancak ağrılarım buna müsaade etmedi. Başakşehir karşılaşmasına kadar tedavimi sürdürüp, o maça tam anlamıyla çıkmak istiyorum" diyen Emre'nin soyunma odasında da duygu dolu anlar yaşadığı öğrenildi.
SOYUNMA ODASINDA GÖZLERİ DOLDU

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli isimlerinden Selçuk Şahin, Mehmet Topal ve Caner Erkin, 90+2'deki golünden sonra gözyaşlarına hakim olamayan kaptanı maç bitiminde onore etti.

Tecrübeli futbolcuya teknik heyetin önünde övgüler yağdıran 3'lü, "Burada bu maçı kaptanımız bize aldı. Başına gelen kötü şeylere rağmen sahada dimdik durdu ve güzel de bir gol attı. Bu galibiyeti ona borçluyuz” ifadelerini kullandılar. Bu konuşmadan çok etkilenen milli yıldız da gözleri dolu dolu "Bana verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!