comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Emenike şoku! Kadro dışı...

19 Mayıs 2015, Salı 10:29
Fenerbahçe'de Emenike şoku! Kadro dışı...

Son iki maçta forma giymeyen Nijeryalı'nın sakat olduğu açıklanmıştı. Ancak sağlık sorununun olmadığı idari bir kararla kadro dışı kaldığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda son iki haftaya dikkat kesilmişken, Emmanuel Emenike neden kadroda yok sorusu daha çok sorulmaya başlandı.

Yetkililer, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışıyor dese de Nijeryalı oyuncunun oynamasına engel bir sorunun bulunmadığı öğrenildi. Emenike'nin maç kadrosuna bile alınmamasının nedeninin idari bir karar olduğu bildirildi. Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli golcünün sezon sonunda satılması için çalışma başlatmış, futbolcunun menajeri Erdem Konyar'la koordineli biçimde bazı menajerlere de satış için yetki vermişti.
SEZONU BİTİRDİ

Emmanuel Emenike şu ana kadar oynadığı lig maçlarında sadece 4 gol atabildi. Zaman zaman takım arkadaşlarıyla, bazen de tribünlerle performansı ve saha içerisindeki davranışları nedeniyle maç içerisinde sorunlar yaşadı. Tecrübeli futbolcunun sezon sonuna kadar hiçbir maçta forma giymesi beklenmiyor.

NOT: Fe­ner­bah­çe yö­ne­ti­mi, kad­ro dı­şı ka­ra­rın­dan dön­mez­se Eme­ni­ke bu se­zo­nu 34 res­mi maç­ta 5 gol, 5 asist­le ta­mam­la­mış ola­cak.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!