comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Klopp'un menajeri: "Fenerbahçe ile görüşmedik"

18 Mayıs 2015, Pazartesi 20:48
Klopp'un menajeri:

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktörlük görevi için Jurgen Klopp ile anlaştıkları yönündeki haberleri yalanladı. Klopp'un menajeri Marc Kosicke de yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile görüşmediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin Jurgen Klopp'u görüşme için İstanbul'a getirtiği iddiası büyük yankı uyandırmıştı.
 
İddiaya göre Dortmund'dan ayrılma kararı alan Klopp'u önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin başında görmek isteyen sarı lacivertli yönetim, Alman hocayı İstanbul'a davet etmişti. Yine haberlerde yer alan iddiaya göre Klopp gizlice İstanbul'a gelmiş ve Topuk Yaylası'ndaki tesislerde Fenerbahçe ile bir görüşmüştü.
 
MENAJERİNDEN YALANLAMA 
Klopp'un menajeri Marc Kosicke, yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile görüşmediklerini söyledi.
 
Kosicke, görüşme haberlerini yalanlarken "Tabii ki bu doğru olmayan bir hikaye" dedi ve tartışmaya son noktayı koydu.
 
FENERBAHÇE'DEN SERT TEPKİ

Çarpıcı iddiaya Fenerbahçe'den de yalanlama ve tepki geldi.
 
Açıklamada "Futbol takımımızın teknik direktörü İsmail Kartal'dır ve haberde geçen isim de dahil olmak üzere hiçbir teknik direktörle görüşmemiz olmamıştır" ifadelerine yer verildi.
 
Fenerbahçe'nin açıklamasında iddiayı ortaya atan basın kuruluşlarına da tepki gösterilerek "3 Temmuz sürecinden beri yürütülen sistemli saldırıların bir devamı... Unutulmalıdır ki kulübümüze ve unsurlarına silahlı ve silahsız tüm çirkin saldırıların gerçekleştiği bu dönemde büyük resimde birileri Fenerbahçe Spor Kulübü üzerinden kirli hesaplar yapmaktadır" denildi. 
 
Açıklamanın son bölümünde ise, "Fenerbahçe'nin olası sportif başarısızlığının da bu planları kurgulayanların ekmeğine yağ süreceği gerçeği göz ardı edilemez. Ligin en kritik son dönemecinde Futbol Takımımızın üzerinde bu tür yalan haberlerle oynanan psikolojik oyunları da kınıyor ve Fenerbahçelilerin dikkatine sunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!