comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Klopp, Aziz Yıldırım ile görüştü

18 Mayıs 2015, Pazartesi 09:34
Klopp, Aziz Yıldırım ile görüştü

İddiaya göre; Dortmund'un, cumartesi günü Wolfsburg ile oynadığı karşılaşma sonrası özel uçakla İstanbul'a getirilen Klopp transfer görüşmesi için Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne götürüldü.

Fenerbahçe'nin, şampiyonluk için Mersin'de ter döktüğü dakikalarda ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü: Jürgen Klopp Fenerbahçe için İstanbul'a geldi!

Sezon sonu Dortmund'dan ayrılacağını açıklayan Alman teknik adamın cumartesi gecesi İstanbul'a geldiği, buradan ise Fenerbahçe'nin Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'ne geçtiği iddia edildi.
EŞİ ULLA VE MENAJERİ İLE GELDİ

İddiaya göre; Dortmund'un cumartesi günü TSİ 16.30'da başlayan ve Wolfsburg'a deplasmanda 2-1 yenildiği karşılaşma sonrası operasyon başladı... Jürgen Klopp, eşi Ulla ve menajeri Marc Kosicke özel bir uçakla İstanbul'a getirildi. Büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen operasyon kapsamında, Klopp ve yanındakiler İstanbul'a iner inmez Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne götürüldü.

YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ İDDİASI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Final Four 3.'lük maçını izlemeden Madrid'den dönmesi ve futbol takımını desteklemek için Mersin'e gitmemesi iddiaları güçlendirdi... Yıldırım'ın yarına kadar Topuk Yaylası Tesisleri'nde kalacağı öne sürülen Klopp ile pazarlık masasına oturduğu gelen haberler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!