comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıza Çalımbay: "Berebaerlik olsa bile üzülecektik"

17 Mayıs 2015, Pazar 22:47
Rıza Çalımbay:

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçı sonrası "Biz maçın böyle bitmesini istemezdik. Eğer maç 11'e 11 bitseydi berebaerlik olsa bile üzülebilrdik. Ben takımımı kutluyorum." dedi.

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Çalımbay'ın açıklamaları:


"Maçında başından itibaren maçtan hiç kopmadık. Bütün oyuncularımız maçı kazanmak istiyordu ama olmadı. Fenerbahçe ve Galatasaray maçında yaptığımız bir hata vardı o da son pasları iyi yapamadık. Sezon olarak baktığımızda bizden ligin kalıcı olması bekleniyordu."
"Devre arası transfer yapamayınca biraz etkilendik ama ben takımımla grur duyuyorum. Gönül isterdi ki iki takıma karşı da kazanalım ama tecrübeli tecrübe olmayınca bu sonuçlar oldukça doğal. Maçın içinde bazı kopma anları vardı. Biz maçın böyle bitmesini istemezdik. Eğer maç 11'e 11 bitseydi berebaerlik olsa bile üzülebilrdik. Ben takımımı kutluyorum."

"Mersin'in ligde kalıcı olması büyük bir olay. Yönetim'in transfer yasağını düşünerek bir planlama yapması gerekiyor. Yasak kalkarsa akıllı bir şekilde hareket edilmesi gerekiyor. Bu sezon bizim için zordu ama atlatıldı. Mersin çok güzel işlere imza atabilecek potansiyele sahip bir takım."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!