comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de kader günü 21 Mayıs

17 Mayıs 2015, Pazar 09:44
Fenerbahçe'de kader günü 21 Mayıs

Fenerbahçe Yönetimi Kurulu, 21 Mayıs Perşembe günü yapacağı toplantıda yol haritasını belirleyecek.

Fenerbahçe'de tüm gözler 21 Mayıs Perşembe günü yapılacak kritik yönetim kurulu toplantısına çevrildi. 30-31 Mayıs'taki Genel Kurul öncesi son kez bir araya gelecek yönetim, geride kalan süreci değerlendirecek, tüm doğru ve yanlışlar masaya yatırılacak.

Yeni liste için çalışmalar yürüten Başkan Aziz Yıldırım bu konuda arkadaşlarının görüşlerini de alacak. Tolga Deniz Aytöre'nin yeni yönetimde yer almayacak olması ve istifasını sunmasının ardından bazı isimlerin de yine Yıldırım ile yola devam etmemesi bekleniyor.
Aytöre'den farklı olarak bu isimler yorulduklarını gerekçe göstererek “Biz yokuz” diyecekler. Ancak, mevcut yönetimin büyük çoğunluğunun yeni dönemde de görev yapacağı ifade edildi.

KARTAL'IN DURUMU

Başkan Yıldırım'ın önümüzdeki üç yılda kendisiyle birlikte olmak isteyen yöneticilerle çalışmak istediği, bu yüzden ince eleyip sık dokuduğu kaydedildi. Bu toplantıdaki fikir alışverişlerinden sonra Yıldırım'ın listesi büyük ölçüde şekillenecek.

Toplantıda ayrıca Teknik Direktör İsmail Kartal'ın ve futbol takımının durumunun da netleşeceği öğrenildi. Mersin İdmanyurdu maçından çıkacak sonuca göre Kartal'ın devam edip etmeyeceği karara bağlanacak, takımdan gönderilecek isimler de belirlenecek.

Özellikle futbol takımında büyük bir revizyona gitmeyi düşünen sarı-lacivertli yönetimin birçok futbolcuyu gözden çıkaracak. Toplantıda sözleşmeleri sona eren oyuncuların durumu da konuşulacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!