comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım gelecek sezon için düğmeye bastı

17 Mayıs 2015, Pazar 09:11
Aziz Yıldırım gelecek sezon için düğmeye bastı

Başkan Aziz Yıldırım yeni sezonun takımını kurmak için düğmeye şimdiden bastı

Kayseri Erciyes maçının devre arasında soyunma odasına inen ve “Bu takımı değiştireceğim” diyen sarı-lacivertlilerin 1 numarası, F.Bahçe şampiyon olsa dahi sözünü tutacak. Gündemdeki ilk isimler ise Bursalı Fernandao, Ozan ve Şener
 
Fenerbahçe'nin 2 puan kaybettiği Kayseri Erciyes maçınının devre arasında soyunma odasına inerek takıma yüklenen ve sert uyarılarda bulunan başkan Aziz Yıldırım o sözlerini yerine getirmekte kararlı. Gelecek sezonla ilgili olarak “Bu takımı değiştireceğim” diyen Yıldırım, sarı-lacivertliler şampiyon olsa da olmasa da bu sözünü tutacak.
 
Uzun zamandır düşündüğü planları hayata geçirmek isteyen sarı-lacivertli ekibin 1 numarası, bu sezon Avrupa Kupaları'na gidemeyen F.Bahçe'de, formaya ve stada sponsor alamadığı için maddi zorluklar yaşamıştı. Ancak yeni transfer sezonuna bomba gibi girmeyi hedefleyen Yıldırım, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes maçının ardından yeni F.Bahçe'yi oluşturma projesinin startını verdi. 
 
KARTAL SPORTİF DİREKTÖR!
 
Her mevkiye oyuncu alıp kadrosu güçlendirecek olan F.Bahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın geleceği konusunda ise başkan henüz karar vermedi. Kartal'la devam kararı almaması durumunda dahi hocasını kaybetmek istemeyen Aziz Yıldırım, sportif direktörlük teklifinde bulunacak.
 
Kanarya ilk olarak Bursa'nın 3 yıldızı ile temasa geçecek. Bu isimler Timsah'ın gol krallığında zirvede yer alan yıldızı Fernandao, genç yetenek Ozan Tufan ve başarılı sağ bek Şener Özbayraklı. Yönetim yeni F.Bahçe'yi oluştururken maddi kaynak için 1 milyon üye projesinden gelen nakiti kullanacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!