comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım: "Kendinize gelin beyler"

28 Nisan 2015, Salı 15:58
Aziz Yıldırım:

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanan maçlar sonrası liderliği kaybeden Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak.

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanan maçlar sonrası liderliği kaybeden Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak.

OLACAKLARI SÖYLÜYOR
Geçen hafta liderdi, şimdi kederli hatta çok dertli... Özellikle de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım. Eskişehir maçında kaleye isabetli şutu bile olmayan ve 2 puan kaybedip liderlikten olan sarı-lacivertlilerde hesap kesim tarihi yaklaşıyor. Başkan Aziz Yıldırım da sezon sonu olacakları net şekilde açıklıyor.

KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR

Tüm hesaplar maddi ve manevi anlamda 4. yıldız üzerine kurulu... Şampiyonluğun kaçması halinde sarı-lacivertlilerin kaybı en az 35 milyon euro olacak. Bu durum yeni sezon için yapılacak transferlerle kadar sirayet edecek. Bunun fakında olan başkan Aziz Yıldırım da sert yüzünü gösteriyor.

OPERASYON SİNYALİ

Fenerbahçe'de olası bir kayıpta sadece sözleşmesi bitenler değil teknik ekip ve mukavelesi devam eden oyuncular da etkilenecek. İsmail Karta ile başlayan listenin devamında Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Emenike, Diego, Egemen ve Webo gibi bir çok isim sorgulanacak, bazıları yollanacak.

'KENDİNİZE GELİN BEYLER'


İşte bu etkiler ve tablo sonucunda başkan Aziz Yıldırım, futbolcuların ve teknik ekibin dikkatini çekiyor "Ya işinizi yapıp futbolunuzu oynarsınız ya da kendinize kulüp bakarsınız" söyleminde bulunuyor... Yıldırım şampiyonluk dışındaki her türlü sonuçta takım dengelerinin değişeceğini ifade ediyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!