comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bast Dost, Fenerbahçe'ye önerildi

25 Nisan 2015, Cumartesi 09:33
Bast Dost, Fenerbahçe'ye önerildi

Bu sezon çok iyi bir performans sergileyen Hollandalı yıldız Bas Dost'un menajeri Jürgen Werner, Fenerbahçe yönetimine, "İsterseniz transfer için tüm olanakları sağlarım" ifadesini kullandı

Bu sezon Emmanuel Emenike'nin gösterdiği kötü performansın ardından yeni sezon için listenin başına forvet transferini yazan Fenerbahçe'nin fırsat ayağına geldi...
 
Takvim'de yer alan habere göre; Bundesliga'da sezonun flaş takımlarından Wolfsburg'ta forma giyen Bas Dost'un menajeri Jürgen Werner'in geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.
 
BİRÇOK TAKIMLA GÖRÜŞÜYOR
 
Fenerbahçe yönetimi ile masaya oturan Werner'in istenilmesi durumunda sezon sonunda Bas Dost'un transferi için her türlü kolaylığı sağlayacağının sözünü verdiği belirlendi. Görüşmenin çok dostane bir havada geçtiği ve fiyat konuşulmadığı da öğrenildi. Menajer Werner'in Wolfsburg'tan ayrılma kararı veren Hollandalı forvetin transferi için birçok kulüple masaya oturduğu, Fenerbahçe'nin golcü arayışında olmasından dolayı İstanbul'a geldiği ifade edildi.
 
YILDIRIM YETERLİ GÖRMEDİ
 
Alınan bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi gerçekleşen sürpriz zirvede Jürgen Werner'e konuyu yönetim ve teknik heyet bazında değerlendirdikten sonra yanıt verileceğini bildirdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın özellikle Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda dünyaca ünlü bir golcüyü kadroya katmayı düşündüğü ve Bas Dost'u yeterli görmediği gelen bilgiler arasında.
 
SİFTAHI BİZİMLE YAPMIŞTI!
 
25 yaşındaki Dost bu sezon yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken bir isim... Bundesliga'da Wolfsburg formasıyla 17 maça çıkan Hollandalı yıldız 14 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Kariyerde ilk kez milli takıma da seçilen Dost, geçtiğimiz ay Milli Takımımız karşısında siftah yapmıştı. 1.96'lık boyuyla hava toplarında çok büyük bir silah olan yıldız futbolcu, güçlü fiziğiyle durdurulması güç bir isim.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!