comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Diego ikinci yarıda sahada

19 Nisan 2015, Pazar 10:51
Diego ikinci yarıda sahada

Fenerbahçe Kulübü'ne çektiği ihtarname sonrası taraftar ve yönetimin tepkisini alan Brezilyalı oyuncunun olası kötü bir performansta Emenike gibi saha içinde protesto edilme ihtimalinden korkulduğu, bu yüzden Bursaspor maçında oyunun gidişatına göre ikinci yarı kullanılmasının planlandığı öğrenildi.

Rizespor maçının ardından yaşadığı silahlı saldırının izlerini yeni yeni silmeye başlayan Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda en ciddi virajlardan biri olan Bursaspor karşılaşmasını kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.
 
Teknik Direktör İsmail Kartal zirve yarışını yakından ilgilendiren bu zorlu doksan dakika öncesi bazı isimler konusunda kararsızlık yaşıyor. Meireles ve Gökhan Gönül dışında sakat futbolcusu bulunmayan Kartal'ı en çok zorlayacak tercih Diego Ribas olacak.
 
Alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübe ihtarname çeken ve Başkan Aziz Yıldırım'a tek sıkıntısının oynamamak olduğunu söyleyerek teknik heyeti bir anlamda eleştiren yıldız futbolcunun yarınki maçta da yedek kulübesinde oturması bekleniyor.
 
Özellikle yaptığı başvuru sonrası taraftar ve yönetimden tepki çeken Brezilyalı oyuncunun olası kötü bir performansta Emenike gibi saha içinde protesto edilme ihtimalinden korkulduğu, bu yüzden ikinci yarı oyunun gidişatına göre kullanılmasının planlandığı öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!