comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım, dünya yıldızı getirecek

19 Nisan 2015, Pazar 10:43
Aziz Yıldırım, dünya yıldızı getirecek

Aziz Yıldırım, bir türlü dolmayan tribünler sonrasında gelecek sene oluşturulacak takım için radikal kararlar aldı.

Saracoğlu'na girmek için insanların geceden stat önünde yattığı günlerden kombinesi olan taraftarların bile maça gitmediği dönemlere gelinmesi yönetimin canını iyiden iyiye sıkıyor. İlk yarıda konuyla ilgili bir araştırma şirketi tarafından yapılan değerlendirmede taraftarların, "bilet fiyatları" ve "passolig" yüzünden tribünden kaçtığı iddiasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmıştı.
 
Sürmene suikastından sonra tepki olarak taraftarların tribüne geleceğini hesaplayan Fenerbahçe yönetimi ise Manisaspor maçındaki tribünleri görünce şok geçirdi. Yönetim bir kez daha ilk yarıda yapılan araştırmayı önüne koydu. Taraftarın,  "Takımda yıldız yok, kimi izlemeye geleceğim. Hep aynı isimler hep aynı futbol. Üstelik geçen yıla göre futbol kalitesi de düşüyor" sözleri üzerine geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yönetimin özellikle taraftarı yeniden geri getirecek bazı dünya yıldızları üzerinde çalıştığı, Aziz Yıldırım'ın yıldızların dışında iyi top oynayan ve zevk veren bir takım istediği de yine gelen bilgiler arasında.
 
Fenerbahçe'yi bekliyorlar

Öte yandan İspanyol fichajes.net, Barcelona'nın Douglas için Fenerbahçe ve Porto'nun yapacağı teklifleri beklediğini yazdı. Gazete, basında çıkan Porto ve Fenerbahçe'nin Brezilyalı sağ bek için teklif yapacağı iddiaları üzerine menajerler aracılığıyla kulübe yapılan başvuruların resmiyet kazanmasını bekliyor. Barça'nın Douglas için 5 milyon euro gibi bir rakamı hayal ettiği ama bu rakamı bulamayacağı için iki takımdan gelecek en iyi teklifi değerlendirmek istediği de yine haberde yer alan iddialar arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!