comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Löw, İsmail Kartal'ı aradı

19 Nisan 2015, Pazar 10:20
Löw, İsmail Kartal'ı aradı

Saldırıdan sonra Kartal'ı gecikmeli olarak arayan Löw, arkadaşına moral verdi.

Almanya Milli Takımı'nın teknik patronu, yakın arkadaşı olan İsmail Kartal'a geçmiş olsun dileklerini sundu, “Şampiyon olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda Almanya ile zafere ulaşan ve halen Panzerler'in teknik patronu olan Joachim Löw, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı haberini öğrenince büyük bir şok yaşadı. Fenerbahçe'de çalıştığı dönemde İsmail Kartal'la kurduğu arkadaşlığı devam ettiren Löw, hemen telefona sarıldı.
Kartal'ı arayan deneyimli teknik adam, “Geçtiğimiz hafta yaşadığınız olayı Harun Arslan'dan öğrendim. Çok üzüldüm. Bu gibi olayların futbol dünyasında yeri yoktur. Sana, teknik heyete ve futbolculara geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Joachim Löw daha sonra Süper Lig'deki kıyasıya şampiyonluk yarışına değinerek, “3 büyüklerin mücadelesi kalan haftalarda da büyük heyecan getirecek gibi görünüyor. Sana ve Fenerbahçe'ye zirve mücadelenizde başarılar diliyorum” dedi. İsmail Kartal ise güzel dilekleri için Löw'e teşekkür etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!