comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'ın çılgın transfer planı

17 Nisan 2015, Cuma 09:08
Aziz Yıldırım'ın çılgın transfer planı

Önümüzdeki sezon güçlü bir Fenerbahçe kurmak hedefinde olan Aziz Yıldırım, ekonomik olarak gerekli bütçeyi sağlamak için sponsorluk arayışına şimdiden başladı. Yıldırım, önümüzdeki sezon 100 milyon TL gelir hedefliyor.

Fenerbahçe için bu sezon en büyük hedef, şampiyonluğa ulaşıp 4. yıldızı takan ilk Türk takımı olmak. Aziz Yıldırım ile yönetim, bunun için teknik heyet ve futbol takımına her türlü desteği veriyor. Ancak Aziz Yıldırım'ın gündeminde farklı konular da var. Yıldırım, kulübe ek gelir kaynakları yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, bunun için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Ekonomik sıkıntılar, bunun önündeki en büyük engel. Aziz Yıldırım, finansal anlamda yaşanan sorunları aşmak için şimdiden önümüzdeki sezon için sponsor bulma çalışmalarını başlattı. İlk hedef, bu sezon boş kalan formaya göğüs reklamı almak. Bunun yanı sıra Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkı da astronomik bir rakama satılabilir. Bu iki alan için dünyaca ünlü firmalarla temaslar sürüyor.
Aziz Yıldırım, senelik 100 milyon TL'lik gelir hedefliyor. Eğer bu plan işlerse, elde edilen gelirle Van Persie, Fernandao, Ozan Tufan gibi isimler Fenerbahçe'ye kazandırılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!