comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Webo: Otobüse yapılan saldırı zirve noktasıydı

16 Nisan 2015, Perşembe 23:00
Webo: Otobüse yapılan saldırı zirve noktasıydı

Fenerbahçeli Pirre Webo, oynayacakları maçları kazanarak yaşanan kötü süreçten kurtulmak istediklerini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın, sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 4-1 mağlup ederek Türkiye Kupası'nda yarı finale çıktığı maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, "İyi bir karşılaşma oldu. Maça iyi bir giriş yaptık. İki haftalık futbolsuz dönemi geride bıraktık. Sahada bu akşam güzel bir cevap verebildiğimizi düşünüyorum." dedi.

Pazartesi akşamı Bursaspor ile oynayacakları karşılaşma için ise Webo, şunları ifade etti:
"Şampiyonluk yolunda gerçekten en kritik maçlardan birisini oynayacağız. Dönüm maçı olarak niteleyebiliriz. O maçta da hedefimiz üç puan"

Bir gazetecinin "Çaykur Rizespor maçı sonrasında kafileye yapılan silahlı saldırının etkilerinden kurtuldunuz mu?" sorusuna Yıldız oyuncu, "Öncelikle hiç kolay olmadı. Bu sezon çok fazla sorunla karşılaşıyoruz. Bu son yapılan olay zirve noktasıydı. Bu kulübün, bu takımın bu ailenin bir üyesi olarak bizim tek tedavi yöntemimiz taraftarlarımızla beraber olup maçları kazanmaktır. En hızlı şekilde maç kazanarak kendimize gelebiliyoruz." diye cevap verdi.

Fenerbahçe'nin genç futbolcularından Uygar Mert de "Mersin'den 2-1 avantajlı bir skorla dönmüştük. Takım halinde farklı bir skor aldık. Pazartesi akşamı aynı motivasyonla çıkıp Bursaspor maçını kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Genç oyuncu, bulduğu şansı iyi değerlendirmek istediğini ve yakaladığı şansı boşa çıkarmamak için çok çalıştığını sözlerine ekledi.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!