comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Djair Ribas; "Diego Fenerbahçe'den ayrılabilir"

12 Nisan 2015, Pazar 12:04
Djair Ribas;

Brezilyalı yıldız Diego Ribas'ın babası Djair Ribas, oğlunun Türkiye'de mutlu olmadığını belirterek, "Diego, Fenerbahçe'den ayrılabilir" dedi.

Fenerbahçe'de şu ana kadarki performansı ile hayal kırıklığı yaratan ve son olarak 2 aylık alacağını tahsil edemediği için kulübe ihtarname yollayarak yönetimin tepkisini toplayan Diego Ribas'ın babası Djair Ribas, Milliyet'e önemli açıklamalarda bulundu.
 
Brezilyalı yıldızın aynı zamanda menajerliğini de üstlenen Djair Ribas, oğlunun yaşananlardan dolayı Türkiye 'de mutlu olmadığının altını çizdi. Baba Ribas, “Diego'ya iki aydır parası ödenmiyor. Bu haberlerin hepsi doğru. Ayrıca teknik ekiple de problemleri var. Sürekli oynamak istiyor ama olmuyor. Bu durum ve son yaşananlar Diego'nun canını bir hayli sıktı. Fenerbahçe'de pek mutlu olduğunu söylenemez. Bu yüzden sezon sonunda Türkiye'den ayrılabilir” ifadelerini kullandı.
 
TEK TARAFLIK FESİH
 
Djair Ribas'a oğlunun daha 2 yıl Fenerbahçe ile kontratı olduğunu hatırlattığımızda ise “Diego'yu isteyen çok. İngiltere 'den, Fransa 'dan birçok yerden teklif var. Diego önemli bir oyuncu” yanıtını verdi.
 
Bu arada Brezilyalı futbolcunun bu son hamleyi bir anlamda takımdan gitmek için yaptığı öğrenildi. Bir türlü Süper Lig'e alışamayan, forma şansı bulamayan Diego ücretindeki gecikmeler ve silahlı saldırı sonrası ayrılığı kafasına koydu. Bunun için de kendisine ödenmeyen veya geç verilen maaşlarıyla ilgili kulübe ihtarname çekerek, bu durumun tekrarlanması durumunda ilerleyen dönemde tek taraflı fesih hakkını kullanacağının mesajını yolladı.
 
Diego'nun menajerliğini de yapan babası2 ayrılık mesajlarını şimdiden vermeye başladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!