comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Thabo Sefoloshagözaltına alınırken sakatlandı

10 Nisan 2015, Cuma 18:25
Thabo Sefoloshagözaltına alınırken sakatlandı

New York'ta NBA oyuncularının karıştığı bar kavgasının faturası ağır oldu. Chris Copeland ve eşinin bıçaklandığı olay sonrası gözaltına alınan Thabo Sefolosha, polislerle yaşanan arbede sırasında ayağını kırdı.

Atlanta Hawks'ta forma giyen eski Fenerbahçeli Thabo Sefolosha, New York'ta bir gece kulübü çıkışında polis tarafından gözaltına alındığı sırada sakatlanarak sezonu kapattı.

CHRIS COPELAND VE EŞİ BIÇAKLANMIŞTI
Atlanta Hawks Kulübü'nden yapılan açıklamada, 8 Nisan'da bulundukları gece kulübünde Indiana Pacers oyuncusu Chris Copeland (üstte) ve eşinin bıçaklandığı olayı araştıran emniyet görevlilerine engel olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Sefolosha'nın, polislerle arasında yaşanan arbedede sakatlandığı bildirildi.

SAĞ BACAK FİBULA KEMİĞİ KIRILDI

Yapılan kontroller sonrasında sağ bacağındaki fibula kemiğinde kırık ve bağlarında zedelenme tespit edilen 30 yaşındaki Sefolosha'nın (üstte) ameliyat olacağı bu sebeple de sezonun kalan maçlarında forma giyemeyeceği belirtildi.
     
SEFOLOSHA 2011'DE FENERBAHÇE'DE OYNAMIŞTI

Takım arkadaşı Pero Antic ile birlikte gözaltına alınan Sefolosha, daha sonra serbest bırakılmıştı. Bıçaklanma ve gözaltına alınma olayı, Pacers'ın Brooklyn Nets ile oynadığı maç öncesinde gerçekleşmiş, Hawks oyuncuları ise Philadelphia galibiyeti sonrasında New York şehrine gelmişti.

NBA'de 2011 lokavtı sırasında kısa bir süre Fenerbahçe'de oynayan Güney Afrika asıllı İsviçreli forvet Sefolosha, bu sezon Hawks formasıyla sahaya çıktığı 52 maçta 5,3 sayı, 4,3 ribaunt ortalamaları yakaladı.
     
Normal sezonun bitimine 4 maç kala ligde 59 galibiyet, 19 mağlubiyet alan Hawks, Doğu Konferansı'nı zirvede tamamlamayı önceki haftalarda garantilemişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!