comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

TFF'de kritik toplantı start aldı

06 Nisan 2015, Pazartesi 13:50
TFF'de kritik toplantı start aldı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, TFF Başkanı Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Gümüşdağ'ın Riva'daki toplantısı başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyla ilgili bir araya geldi. 

Riva'da yer alan TFF'nin merkezine gelen Bakan Kılıç'ı, TFF Başkanı Demirören ve yöneticiler kapıda karşıladı. Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ, yaşanan olayları masaya yatırmak için toplantı odasına geçti. 

TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, yönetim kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Mustafa Beyazlı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Mesut Hoşcan da toplantıya katıldı. 

Bu toplantının ardından Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ ile bir araya gelecek.

Taraflar, yaşanan saldırı sonrası lig ve kupa maçlarının ertelenip ertelenmeyeceğini ve olayın bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüşecek. Toplantının ardından basın açıklaması yapılacak. 

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!