comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Laboral - Fenerbahçe Ülker maçı hangi kanalda?

01 Nisan 2015, Çarşamba 13:21
Laboral - Fenerbahçe Ülker maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu 13. maçında İspanya temsilcisi Laboral Kutxa Vitoria'ya konuk oluyor.

Laboral Kutxa Vitoria - Fenerbahçe Ülker maçı ne zaman? Laboral Kutxa Vitoria - Fenerbahçe Ülker maçı hangi kanalda?

2 Nisan Perşembe günü Fernando Buesa Arena'da oynanacak karşılaşmayı Fernando Rocha (POR), Matej Boltauzer (SLO), Roberto Chiari (ITA) hakem üçlüsü yönetecek.
Sarı lacivertliler, Türkiye Basketbol Ligi'nde oynadığı son mücadelede Uşak Sportif'i 89-75 mağlup etti ve 19 galibiyetle liderliğini sürdürdü. Bu müsabakada Bogdanovic 15, Semih 13, Oğuz Savaş ve Emir Preldzic 12'şer sayı buldu.

Fenerbahçe Ülker Euroleague'de oynadığı son maçta Unicaja Malaga'yı evinde 78-63 ile geçti ve galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Bu maçta Andrew Goudelock 22 sayıyla yıldızlaşırken Nemanja Bjelica 15, Bogdan Bogdanovic de 11 sayı üretti. Bu sonuçla temsilcimiz 10. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü.

Birleşik Amerikalı yıldız oyuncu Andrew Goudelock, son 12 Euroleague maçının 11'inde en az bir üç sayı isabeti buldu. Bu süre zarfında Goudelock 33/67 (%49,7) isabet oranı tutturdu. Nemanja Bjelica, son dokuz Euroleague maçında da çift haneli sayılarda skor üretti. Sırp yıldız, son 21 Euroleague maçında da çift haneli sayılarda verimlilik puanı üretti. Takım kaptanı Emir Preldzic, bir üç sayı isabeti daha bulması durumunda Euroleague kariyerindeki 100. üç sayılık basketini kaydedecek.

Fenerbahçe Ülker'de, Unicaja Malaga maçında sakatlanan Ricky Hickman sezonu kapatmış durumda. Luka Zoric ve Berk Uğurlu da sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Laboral Kutxa Vitoria - Fenerbahçe Ülker maçını 2 Nisan Perşembe günü saat 22:00'de nesine.com'da üye girişi yaparak ücretsiz izleyebilirsiniz.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!