comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe A2 ile hazırlandı

17 Ekim 2012, Çarşamba 23:04

Fenerbahçe'de Bursaspor maçı hazırlıkları sürerken sarı-lacivertli takım, A2 takımıyla yaptığı maçı 3-1 kazandı.

Bursaspor maçı için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, A2 takımıyla yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.
Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı yapılan karşılaşmada, sarı-lacivertli ekibin, altyapı takımlarından A2 ekibini Henri Bienvenu, Semih Şentürk (penaltı) ve Dirk Kuyt'ın attığı gollerle 3-1 yendiği bildirildi. Fenerbahçe A2 takımının tek golünün ise Emrah'tan geldiği kaydedildi.
Sarı-lacivertli ekipte milli takımlarında oynayan oyuncuların antrenmanı bir rejenerasyon çalışmasıyla tamamladığı, diğer oyuncuların ise Fenerbahçe A2 takımıyla yapılan hazırlık karşılaşmasında görev aldığı ifade edildi.
Bu arada, ülkesinin milli takımında bulunan Miroslav Stoch ile A2 Milli Takımı'nda bulunan Özgür Çek ve 19 Yaş Altı Milli Takım kampında bulunan Recep Niyaz'ın antrenmanda yer almadığı ifade edildi.
Sakatlıkları devam eden Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Joseph Yobo'un salonda çalışıp, tedavilerini sürdürdükleri, Mehmet Topuz ve Raul Meireles'in ise tedavilerine devam edildiği bildirildi.
Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıklarına yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
Öte yandan, bugünkü hazırlık maçında Fenerbahçe A2 takımı oyuncusu Furkan Taşdemir'in Orhan Şam ile girdiği ikili mücadele sonrası sağ kaval kemiğinde shaft kırığı gerçekleştiği açıklandı.
Furkan Taşdemir'in yarın sabah Göztepe Medical Park Hastanesi'nde ameliyat olacağı kaydedildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!