comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sow takıma katıldı..

16 Ekim 2012, Salı 22:30

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli futbolcuların, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları ile dar alanda pas organizasyonları üzerinde durduğu bildirildi. Çalışmanın, dar ve geniş alanlarda oynanan çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi.

Antrenmana Senegal Milli Takım kampından dönen Moussa Sow'un da katıldığı, sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Raul Meireles, Mehmet Topuz ve Joseph Yobo'nun ise tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü kaydedildi.

Öte yandan, (A) Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan oyuncular Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Egemen Korkmaz ve Hasan Ali Kaldırım, A2 Milli Takımı'nın kadrosuna çağrılan Özgür Çek, 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Recep Niyaz'ın yanı sıra ülkelerinin milli takımlarında bulunan Dirk Kuyt ve Miroslav Stoch'un çalışmada yer almadığı dile getirildi.

Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıkları kapsamında yarın akşam saatlerinde A2 takımıyla bir hazırlık maçı yapacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!