comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel: "Arada saçmalıklar yapıyorum"

08 Mart 2015, Pazar 21:35
Volkan Demirel:

Fenerbahçe'nin tecrübeli kaleci Volkan Demirel, Galatasaray maçının ardından takım arkadaşlarını ve taraftarları tebrik etti.

Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, 1-0 kazandıkları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel, "Bugün 1-0 kazandık ancak daha da farklı olabilirdi" ve hem takım arkadaşlarını hem de sarı lacivertli taraftarları tebrik etti.

"Nasıl buralara geldiğimiz, neler yapabileceğimizi biliyordum. İçimin çok rahat olduğunu ve kesinlikle kazanacağımızı hafta içerisinde takım arkadaşlarıma söylemiştim. Bugün 1-0 kazandık ancak daha da farklı olabilirdi. Buradan takım arkadaşlarımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonra böyle devam edeceğiz. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacak taraf olduğumuza inanıyorum. 500'e yakın maç oynamış adamım. Ben bir şekilde cepten yerim. Benim maç eksiğim olmaz. Bazen saçmalıklar yapıyorum ancak bu tamamen aşırı Fenerbahçeli oluşumdan ve duygusallığımdan kaynaklanıyor. Büyük bir Fenerbahçelilik var. Gerçek olan Fenerbahçe" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!