comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin planı belli

04 Mart 2015, Çarşamba 08:56
Fenerbahçe'nin planı belli

Türkiye Kupası'ndaki Mersin sınavının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de futbolcular son derece hırslı. Sarı-Lacivertli futbolcular, “Mersin'de kazanırsak, eleştiriler biter, derbiye daha moralli çıkarız” görüşünde.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptğı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde, yağmur altında yaklaşık 1.5 saat süren idmanda futbolcuların son derece hırslı oldukları belirtildi. Son dönemde beklenmedik puan kayıpları yaşayan ve bir anda eleştiri oklarını üzerlerine çeken Kanarya'da oyuncular, bunlara gereken cevabı sahada vermeyi planlıyor. Fazla forma şansı bulamayan isimlerin yanı sıra genç oyuncular da, Mersin maçında kendilerini göstermek adına çaba harcayacak.

Alper Potuk ve Hasan Ali ayrı çalıştı
 
Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanın, yaklaşık 1.5 saat sürdüğü öğrenildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle start alan antrenmanın, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam ettiği, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdiği bildirildi. Sakatlıkları süren Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım'ın takımdan ayrı, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladıkları vurgulandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!