comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım: "8 Mart Dünya Kadınlar Haftasında burada küfür yok"

03 Mart 2015, Salı 20:47
Aziz Yıldırım:

Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank kadın basketbol maçında Aziz Yıldırım mifrofonu kaptı ve küfür eden Fenerbahçe taraftarına seslenerek "8 Mart Dünya Kadınlar Haftasında burada küfür yok" dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımları, FIBA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında karşı karşıya geliyor.

Annelerim ve kadınlarımız için sadece takımınıza destek verin. Küfür edenlerin burada yeri olmaz” dedi. Başkan Yıldırım anons sonrası tribünlerden büyük alkış aldı.
Yarsuvat gelmedi

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat Ataşehir'e gelmedi. Sarı kırmızılıları derbide yönetici Ural Aküzüm temsil etti.

Yıldırım'a yöneticiler, Selim Kosif, Hakan Dinçay, Yalçın Haker, Nihat Özbağı, Deniz Tolga Aytöre ve İsfendiyar Zülfikari ile Fenerbahçe Ülker Genel Menajeri Maurizio Gherardini ve F.Bahçe Ülker Takım Menajeri Ömer Onan eşlik etti.

Bu arada mücadeleyi Fenerbahçe'nin futbol takımının unutulmaz oyuncularından Müjdat Yetkiner de tribünde izledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!