comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den Valencia'ya Alpet Potuk cevabı

21 Şubat 2015, Cumartesi 09:22
Fenerbahçe'den Valencia'ya Alpet Potuk cevabı

Valencia, Alper Potuk'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

İspanyol devi Valencia'nın, uzun süredir takip ettiği Alper Potuk için harekete geçmesi büyük ses getirdi.
 
İspanyol ekibi, eski oyuncusu olan Mehmet'in, takım arkadaşı için, “Muhteşem bir oyuncu. Ben kefilim” sözleri sonrası Alper için Fenerbahçe'ye teklif yapma kararı aldı. Sezon sonunda Valencialı yöneticiler, Sarı-Lacivertliler ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Ancak Fenerbahçe Yönetimi'nin genç yıldız konusundaki tavrı belli. Takımda düzenli olarak forma giyen oyuncular içindeki en genç futbolcu olan Alper Potuk, Fenerbahçe'nin gelecek yıllardaki en kilit isimlerinden biri olarak görülüyor.
 
23 yaşındaki yıldız aynı zamanda gençleştirme operasyonunun da en önemli parçası. Bu nedenle Fenerbahçe Yönetimi, çok astronomik bir teklif gelmediği sürece Alper Potuk'u satmayı kesinlikle düşünmüyor. Sarı-Lacivertliler'in genç yıldızın taliplerine vereceği yanıt belli: Bu transferi unutun, aklınızdan bile geçirmeyin...
 
‘Teşekkürler Mehmet abi'
 
Mehmet Topal'ın kendisi hakındaki övgü dolu sözleri, Alper Potuk'u hem çok sevindirdi hem de gururlandırdı.
 
Genç yıldızın tecrübeli oyuncuya, “Benimle ilgili güzel düşüncelerin ve övgülerin için teşekkür ediyorum Mehmet abi. Senin bu sözlerin beni hem mutlu etti, hem de daha çok hırslandırdı” dediği öğrenildi. Mehmet'in de bunun üzerine, “Ben sadece geçekleri söyledim” karşılığını verdiği belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!