comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'dan 3 dev proje!

20 Şubat 2015, Cuma 09:27
Aziz Yıldırım'dan 3 dev proje!

Fenerbahçe 4. yıldızı armasına takmak için kıyasıya bir mücadele verirken, Başkan Aziz Yıldırım da rüya projelerini gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor...

Aziz Yıldırım, en büyük projesi olan 'Hedef 1 Milyon Üye' ile ilgili kongrede detaylı bilgiler verecek. Dev projeye ne kadar katılım olduğunu ilk kez burada açıklayacak. Başkan, kongreye kadar Fenerbahçe Üniversitesi ve Kenan Evren Lisesi arazisinin kulübe devri konusunda da somut gelişmeler yaşanması için gece gündüz çalışıyor.
 
Fenerbahçe 4. yıldızı armasına takmak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Bu sezon herkesin aklında kazanılacak 20. şampiyonluk var. Ancak Aziz Yıldırım'ın aklı fikri, mayıs ayında yapılacak olan kongrede. Başkan Yıldırım, üyelerden 3 dev projesiyle oy isteyecek.
 
‘Hedef 1 Milyon Üye'...
 
Bu proje hayata geçirildi ve önemli ilerlemeler sağlandı. Aziz Yıldırım, kongrede üyeleri bu proje konusunda detaylı bir şekilde bilgilendirecek. Ayrıca herkesin merak ettiği katılım sayısını da ilk kez burada açıklayacak. Başkanın gece gündüz üzerinde çalıştığı bir diğer konu ise Fenerbahçe Üniversitesi. Aziz Yıldırım, en büyük hayali olan üniversiteyi hayata geçirmek için var gücüyle çalışıyor. Bürokratik engelleri aşmak için sık sık başkent Ankara'ya gidip geliyor. Yıldırım, kongreye kadar bu projede somut bir adım atılması adına elinden geleni yapıyor.
 
Takımı da boşlamıyor
 
Başkanın üzerinde titizlikle durduğu diğer konu ise Kenan Evren Lisesi arsasının Fenerbahçe Kulübü'ne devredilmesi. Kulüp, anlaşma çerçevesinde üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirdi ve 3 okul yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devretti. Aziz Yıldırım, kongrede üyelere bu konuyla ilgili müjdeli haberi vermek için yoğun bir çalışma içerisinde. Başkan tüm bu projelerle ilgilenirken, takımı da yalnız bırakmıyor. Her fırsatta takımla buluşan Aziz Yıldırım, deplasmanlarda bile futbolculara ve teknik heyete destek veriyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!