comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den deplasman totemi

16 Şubat 2015, Pazartesi 09:20
Fenerbahçe'den deplasman totemi

Fenerbahçe, takım ruhunu yaşatmak için sakat ve cezalılarla birlikte gittiği Gaziantep'te 5-0 kazandı.

Fenerbahçe, Gaziantep'i deplasmanda 5-0 yendi. Şampiyonluk yolunda takım ruhunu yaşamak için sakat ve cezalılarla birlikte Gaziantep'e gidilmişti.
 
Bu konu, maç sonrası konuşmalarda ilk sırayı aldı. Caner "Artık her şeyi beraber yapalım. Çocukları gezdirelim, akşam yemeklerini beraber yiyelim" dedi. Futbolcular “Bütün gün Caner çekilmez” deyince gülüşmeler oldu. Kaptanlar Emre ve Volkan "Artık deplasman maçlarına tam kadro gidiyoruz. Bu takım olduğumuzu daha iyi gösterdi. Bereketli de geldi" dediler.
 
‘GOL ATMAYINCA ÇEKİLMİYORSUN'
 
Bir ilginç diyalog da Çek savunmacı Kadlec ile Emmanuel Emenike arasında yaşandı. Kadlec, Nijeryalı golcüye "Ben bir şey anladım, sana gol attırmak lazım. Sen gol atmayınca çekilmez bir insan oluyorsun" dedi. Emenike ise "Ben gol için yaşıyorum. Siz bana gol attırmaya devam edin" cevabını verdi. Emenike, bu sezon 22 resmi karşılaşmada 4 kez fileleri havalandırdı.
 
"2 MAÇTA 3 GOL NASIL" SORUSU
 
Gol orucunu geçtiğimiz hafta Rize maçında bozan Sow, Gaziantep'te de 2 gol atarak form yakaladı. Maç sonrası Sow'u dalgın gören Caner ve Kuyt “Neden dalgınsın” diye takıldılar. Sow "Neden 3'üncü golü atamadım onu düşünüyorum" yanıtını verdi. Bunun üzerine iki futbolcu, "Allah gözünü doyursun" diyerek takıldılar. Öte yandan Sow, İsmail Kartal'a "2 maçta 3 gol nasıl” diye sordu. Kartal ise "3 gol yetmez. Fazla atmalıydın" diyerek öğrencisini kutladı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!