comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner Erkin ve Volkan Demirel'e ceza

14 Şubat 2015, Cumartesi 12:03
Caner Erkin ve Volkan Demirel'e ceza

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşılaşmasında maç bittikten sonra kırmızı kart gören Caner'e ve soyunma odasında söyledikleri nedeniyle ceza alan Volkan'a para cezası verecek.

FENERBAHÇE'nin Süper Lig'de kritik haftaları yaklaşırken hataya ve gereksiz davranışlara tahammülü yok. Bunun son örneğini Trabzonspor karşılaşmasında gördük. 0-0 biten mücadele sonucu Caner Erkin kırmızı kart görmüştü. Volkan Demirel ise soyunma odası koridorlarında söyledikleri sözler nedeniyle önceki gün 4 resmi müsabakadan men cezasına çarptırılmıştı. Ancak iki oyuncuya cezayı sadece PFDK vermedi. Fenerbahçe Kulübü de harekete geçti…
 
BİRİNE 50 DİĞERİNE 20 BİN EURO 
 
Ligde ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe oyuncularının gereksiz kart görmelerin önüne geçmek ve kritik maçlar öncesi takımın eksik kalmasını engellemek için mesaj vermek istiyor. Bu yüzden yönetim, Volkan ve Caner'e para cezası verme kararı aldı. Buna göre 4 resmi mücadeleden men cezası alan Volkan'a 50 bin Euro para cezası kesilecek. 1 maç men cezası alan Caner Erkin'e de 20 bin Euro ceza verilecek.
 
VOLKAN İÇİN TAHKİM'E GİDİLİYOR
 
Sarı-lacivertliler 4 maç men cezası alan Volkan Demirel için Tahkim Kurulu'ndan duruşma talebinde bulundu. Sarı-lacivertlilerde hukukçular hazırlayacakları savunmayla Tahkim Kurlu'ndan Volkan için hem indirim hem de erteleme isteyecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!