comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'dan Emenike'ye: 'Sana inanıyorum'

13 Şubat 2015, Cuma 09:07
İsmail Kartal'dan Emenike'ye: 'Sana inanıyorum'

Spor Toto Süper Lig ve kupada yoluna devam eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal gol sorunu devam eden Emenike ile yeniden görüştü.

Spor Toto Süper Lig ve kupada yoluna devam eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal gol sorunu devam eden Emmanuel Emenike ile yeniden görüştü. Daha önce başlattığı gol derslerine özel idmanlarla birlikte devam edeceğini belirtti. Tecrübeli çalıştırıcı, takıma da "Destek verin, onu kazanacağız" dedi.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Emenike ısrarı sürüyor. Tecrübeli hoca olumsuz davranışları ve formsuzluğuyla tartışılan Nijeryalı'ya bir kez daha sahip çıktı.
 
Önceki gün Rize ile oynanan kupa maçında laubali bir hareketi sonrası topu kaptıran Emenike Kadlec'i sinirlendirmiş, ikili saha içinde bir süre tartışmıştı. Ancak olay soyunma odasında tatlıya bağlanmıştı. Kartal maç sonrası ise "Emenike böyle oynasın, gol atmasa da olur" diyerek oyuncusuna güven aşılamıştı.
 
BEKİR İLE GOL SAYISI AYNI
 
Kartal, Emenike ile karşılaşma sonrasında bir kez daha görüştü. Öğrencisine "Gol atma çalışmalarına devam edeceksin. Sana inanıyorum" dedi. Kartal, öğrencisinin gol sıkıntısını çözmek için antrenmanlarda Emenike'ye özel çalışma yaptırıyordu.
 
Tecrübeli çalıştırıcı, öğrencilerine "Emenike'ye destek olun. Onu kazanacağım" diyerek Nijeryalı'ya destek vermelerini istedi. Tecrübeli oyuncunun bu sezon 21 maçta sadece 3 golü bulunuyor. Stoper bölgesinde görev yapan Bekir'in ise 19 karşılaşmada 3 golü var.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!