comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Fenerbahçe'nin Gaziantep'teki kozu

12 Şubat 2015, Perşembe 09:20
İşte Fenerbahçe'nin Gaziantep'teki kozu

İsmail Kartal, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor maçlarında riske etmediği Emre Belözoğlu'nu Gaziantepspor mücadelesine sakladı.

Emre Belözoğlu, 20 Ocak'ta Altınordu ile oynanan kupa maçında kötü zeminin kurbanı olmuş ve sakatlanmıştı.
 
Yaklaşık 3 hafta takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncu, ligdeki Trabzonspor maçında yedek bekledi. Kupadaki Çaykur Rize mücadelesinde ise kadroya alınmadı. Çünkü İsmail Kartal, ligdeki zorlu periyot öncesi öğrencisini riske etmek istemedi. Kaptan Emre Belözoğlu, bu hafta sonu Gaziantepspor ile deplasmanda oynanacak mücadelede formasına kavuşuyor. Sakatlığı tamamen geçen 34 yaşındaki oyuncunun ağrısı da kalmadı.
 
İsmail Kartal, cumartesi günü oynanacak mücadelede oyun planını Emre'nin üzerine kuracak. Sarı-Lacivertliler'in hücum organizasyonlarını kaptan yönetecek. Duran topların başına da Emre geçecek. Bir anlamda Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk'u en yakın arkadaşlarından biri olan Emre Belözoğlu'yla vuracak!
 
Meireles 11'e dönüyor
 
Sezon başından beri Fenerbahçe'nin orta sahadaki değişmez ikilisinden biri olan Raul Meireles de bu hafta 11'e dönecek.
 
Trabzonspor maçında yedek bekleyip sonradan oyuna dahil olan Portekizli yıldızın, Gaziantepspor deplasmanında Emre Belözoğlu'nun orta sahadaki partneri olması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!