comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım adeta çıldırdı! 'Bulun bunları'

09 Şubat 2015, Pazartesi 08:59
Aziz Yıldırım adeta çıldırdı! 'Bulun bunları'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir grup GFB üyesinin derbide yönetim aleyhine yaptığı tezahüratlar sonrası çileden çıktı.

Fenerbahçe'nin evinde Trabzonspor'la 0-0 berabere kaldığı derbi maçın son dakikalarında tribünlerde çarpıcı bir gerginlik yaşanmıştı. Genç Fenerbahçeliler (GFB) üyesi bir grup ‘okul açık' tribününde Sarı-Lacivertli yönetim ve Başkan Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlarda bulunmuştu.
 
Yaklaşık 50 kişilik gruba diğer grubun karşılık vermesiyle çıkan gerginlik çevik kuvvetin müdahalesi sonrası son bulmuştu. İşte karşılıklı küfürleşmelerin de yaşandığı bu olay Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı deyim yerindeyse çileden çıkardı.
 
GÖRÜNTÜLER İNCELENİYOR
 
Cezalı olduğu için maçı stattan izleyemeyen Yıldırım'ın 90 dakikanın ardından kurmaylarını arayarak söz konusu gruptaki şahısların tek tek tespit edilmesi ve kombinelerinin iptal edilmesi talimatı verdi. Bunun üzerine harekete geçirilen stat yetkililerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldığı belirtildi. Fenerbahçe yönetimi ile GFB arasındaki sürtüşme geçen sezonki şampiyonluk kutlamalarında Yıldırım'ın bu grubu hedef alan sert sözleriyle zirve yapmıştı. Bununla da kalmayan Yıldırım birçok GFB üyesinin kombinesini iptal etmiş ve grubun yer aldığı okul açık tribününe bilet satışı uygulamasını rafa kaldırmıştı.
 
VOLKAN'A CEZA TEHDİDİ
 
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in bugün PFDK'ya sevk edileceği öğrenildi. Gelen bilgilere göre Volkan, derbi sonrası, soyunma odası koridorunda hakem Bülent Yıldırım'a küfürlü konuştu. Ayrıca “Sizi arayan o adamın (İbrahim Hacıosmanoğlu) etkisinde kalıp maçı katlettiniz. Penaltımızı vermediniz” dediği öne sürüldü. Bu sözleri maçın temsilcisinin raporuna yazdığı ifade edildi. Bunun üzerine TFF'nin de hakem Bülent Yıldırım'dan konuyla ilgili rapor istediği bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!