comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel küfür etti, hakem raporu TFF tarafından değiştirilmek isteniyor

08 Şubat 2015, Pazar 20:03
Volkan Demirel küfür etti, hakem raporu TFF tarafından değiştirilmek isteniyor

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ardından Volkan Demirel hakeme küfür ettiği ve rapora geçen bu olayla PFDK'lık olacağı iddia edildi. Ancak bir iddia daha var; TFF raporu değiştirmek istiyor!

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından Fenerbahçeli oyuncu Caner Erkin hakemlere "Allah sizi kahretmesin" diye bağırdığı için kırmızı kart görmüştü ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi de kesinleşti. Caner'in bu olaydan sonra 1 maç ceza alarak, kupadaki Çaykur Rziespor maçında bu cezasını tamamlayacağı iddia ediliyor.

Ancak Fenerbahçe'de Caner Erkin tek PFDK'lık olan isim olarak kalmayacak gibi görünüyor. Maç sonunda hakem Bülent Yıldırım'a uzun süre itirazlarda bulunan Volkan Demirel, herhangibir kart görmemişti. Ancak soyunma odasında hakemlere küfür ettiği ve bu nedenle Caner gibi Hukuk Kurulu tarafından PFDK'ya sevk edileceği ileri sürüldü.
"TFF raporu değiştirmek istiyor"
Milli kalecinin hakemlere küfür ettiği iddiasını eski hakem Ahmet Çakar da sosyal medyada dillendirirken, bu konuda çarpıcı bir iddiada da bulundu. Çakar'a göre hakem Bülent Yıldırım Metin Tokat'ı arayarak küfürü rapora yazmama konusunda önerisini aldı, "rapor yaz" nasihati geldi ve rapor bu şekilde oluştu. Çakar'ın bomba iddiasına göre, TFF ise raporu değiştirme telaşına girdi.

Çakar, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun telefonunun domino etkisi göstermiş olabileceğini öne sürerken, sosyal medyada şu iddialarda bulundu; 

"Hakem Volkan'ı küfürden rapor etmiş ve iddia şu: Hakem Metin Tokat'ı aramış rapor edecegim demiş. Metin Tokat 'tabii tabii hemen raporuna yaz' diyerek nasihat vermiş. Şimdi Federasyon güç durumda ve raporu kaldırtma telaşında. Bu iddialar doğruysa tablo çok vahim. Metin Tokat niye yaz der, daha doğrusu hakem niye Tokat'ı arar? Federasyon olayı niye kapatmak ister? Yusuf Namoğlu lütfen araştır. Metin Tokat ile Bülent Yıldırım son 12 saatte ne konuştular? Konuşmaları normaldir ama içerik önemli".

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!