comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe-Trabzon yorumu

07 Şubat 2015, Cumartesi 09:15
Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe-Trabzon yorumu

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak kritik maç öncesi 2 ismi işaret etti.

Ünlü futbol yorumcusu ve Sabah gazetesi yazarı Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak zorlu mücadeleyi 3 soruda özetledi.
 
İşte Rıdvan Dilmen'in analizi;
 
Fenerbahçe, Trabzonspor'u yenerse şampiyonluk yarışında ne derece avantaj sağlar?
 
"Ben iki takımın da açık oynayacağını bol pozisyonlu bir maç olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe açısından da zor geçeceğine inanıyorum. Fenerbahçe'nin ligde içeride 9 maçı var. Üstteki 6 takımla içeride oynayacak. Bu bir avantaj mı dezavantaj mı Trabzonspor maçından itibaren göreceğiz. Ama içeride avantaj olarak gözükmesinin sebebi Fenerbahçe'nin üst üste aldığı deplasman galibiyetleri. İki ekip de yerli oyuncuları iyi olan takımlar."
 
Trabzonspor kaybederse lige havlu atar mı?
 
"Trabzonspor kaybederse ilk 3 şansı kalmaz, demoralize olurlar. Bu da doğaldır. Çok transferler yaptılar ama tam sol bek diyebileceğimiz bir oyuncu transfer etmediler. Musa solda hemen hemen alternatifsiz. Ersun Yanal Yusuf'tan Caner yaratmak istiyor ama ben Yusuf'tan sol bek olarak ümitli değilim."
 
Maça hangi futbolcular damga vurur?
 
"Cardozo'nun ön plana çıkması için topun Fenerbahçe ceza alanı civarında olması gerekiyor. Alper'in oynayıp oynamayacağını bilmiyorum. Alper'in oynaması Trabzon'a problem yaratır. Oynarsa Trabzonspor'a sorun çıkarabilecek bir oyuncu."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!