comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den SMS'li davet!

06 Şubat 2015, Cuma 09:21
Fenerbahçe'den SMS'li davet!

Hafta başından bu yana Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri'nin yanısıra kombine kart sahiplerine atılan mesajlarda takımın çok kritik bir viraja girdiği hatırlatıldı.

Bu sezon tribünleri doldurmakta ciddi sıkıntı yaşayan Fenerbahçe Yönetimi, şampiyonluk yolundaki en kritik maçlardan biri olan Trabzonspor mücadelesi için SMS yoluyla taraftarı tribünlere çağırdı.
 
Hafta başından bu yana Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri'nin yanısıra kombine kart sahiplerine atılan mesajlarda takımın çok kritik bir viraja girdiği hatırlatıldı, imkanı olanların maça gelerek oyuncuları yalnız bırakmaması istendi.
 
Yöneticiler takımın dolu tribünlerde bir başka oynadığını özellikle büyük maçlarda seyirci etkisinin sonuca direkt etki ettiğini belirterek, bu sezonki en yüksek rakama ulaşmayı beklediklerini söylediler. Ancak bu beklentinin gerçekleşebilmesi için kombine bilet sahiplerinin maça gelmesi gerekecek. Sezon başı yaklaşık 19.000 kombine satan sarı-lacivertli kulüpte, buna rağmen kombine sahiplerinin karşılaşmalara fazla ilgi göstermemesi tribünlerin boş kalmasına yol açmıştı.
 
Örneğin Mersin İdmanyurdu ile oyananan iç saha maçında kombine kart sahiplerinin sadece yarısının Şükrü Saracoğlu'na geldiği belirlendi. Yönetim de bu yüzden SMS yolu ile taraftarlara çağrıda bulunma kararı aldı.
 
23 BİNE ULAŞTI

İkinci yarı için çıkarılan özel kombinelerle sayı toplam 19 binlerden 23 bine ulaştı. Bunun yanında da Trabzon maçı için 16 bin bilet satışa çıkarıldı..Kalan 5 bin civarında biletin ise maç saatine kadar satılması bekleniyor. Eğer kombine sahiplerinin tamamı maça gelirse yarınki mücadelede en az 40 bin civarında bir taraftar topluluğu tribünlerde yer alacak.
 
Okul Açık'ta şartlı satış
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kritik tribünlerden biri de Okul Açık olarak ön plana çıkıyor. Fenerbahçe yönetimi sezon başı aldığı karar gereği buraya bilet satışı yapmıyordu. GFB'nin bulunduğu eski tribüne sadece kongre üyeleri, divan kurulu üyeleri, kulüp çalışanları ve aileleri bilet alıp girebiliyor. Bu yüzden buradaki rakamlar ancak maç günü belli olacak.
 
Bu arada Okul Açık'ın karşısında bulunan Migros Kale Arkası'nda ise biletler tamamen satıldı. Misafir tribüne rakip takım taraftarı da alınmayacağı için burası da sarı-lacivertli taraftarla dolu olacak.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!