comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mahmut Uslu'dan taraftara çağrı

05 Şubat 2015, Perşembe 21:02
Mahmut Uslu'dan taraftara çağrı

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Trabzonspor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu.

 Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe Televizyonu mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.
 
Profesyonel Futbol Takımı'nın akşam antrenmanını izlemek için Can Bartu Tesisleri'ne giden Uslu, 16 tane final maçının olduğunu söyledi.
 
Takımın genel durumunun iyi olduğunu belirten yönetici, "Sakatlarımız vardı, çoğu iyileşmiş hemen hemen, çok iyi durumdalar. Diğerleri de son haftalardaki yükselişlerini devam ettirecekler gibi. Biliyorsunuz önümüzde 16 tane final var. Bu maçlardan bir tanesi bizler için çok önemli bir maç. Aslında her maç bizim için bundan sonra çok önemli. Sonunda artık seyircimizin bilinçli hale geldiğini anladık. Şu anda yaklaşık 15 bin tane bilet satılmış vaziyette. 22-23 bine çıktı kombineler. İnşallah maç zamanına kadar tamamen satılmış olur ve seyircimizin de gücünü alarak inşallah Cumartesi günü yeneceğiz" dedi.
 
TARAFTARLARA ÇAĞRI...
 
Ligin ikinci yarısında taraftarın rolünü değerlendiren Mahmut Uslu, "Buraya Başkanımızla beraber kulüpten geliyoruz. Kuyruk vardı statta. Biletler çok az da kalmış olsa onlara teşekkür ediyoruz. Seyircilerimiz ilgi gösteriyor. Şimdi Passolig'le ilgili doğru dürüst anlatılmadığı için, yanlışlar olduğu için, eksikler olduğu için inşallah önümüzdeki dönemde bu yanlışlar, eksikler giderilir. Daha evvel Biletix'te de bu tür şeyler yaşandı. Bazı şeyleri daha da basitleştirerek bu problemlere girmememiz lazım. Yani bugün özellikle buradan daha evvel loca sahipleri olsun, kombine sahipleri olsun bir duyuru yapmak istiyorum; Onlarında artık maçlara gelmesi lazım çünkü onların Passoliglerini biz aldık, verdik. Sistemdeki karmaşayı insanlar pek sevmiyor, bu yüzden statlar dolmuyor ama bundan sonra şampiyonluğa büyük adımlarla gidiyoruz. Bizim 16 tane final maçımız var. Kendi sahamızdaki bütün maçları almayı düşünüyoruz, inşallah da alacağız" ifadelerini kullandı.
 
"2 MAÇI DA ALIRSAK..."
 
Ligin kalan 16 haftasında kolay maç olmadığını söyleyen Uslu, "Daha önce de açıklama yapmıştık. İkinci devrenin 3 maçını alırsak, tabi ikinci devrenin 3 maçını kastettik çünkü Kasımpaşaspor maçı 1. devrenin maçıydı. Biz şimdi 1. ayağını yaptık. İnşallah Cumartesi günü Trabzonspor maçı var. İkincisi bu maç olacak. 3.'süde Gaziantepspor maçı olacak. Burada bunu söylerken tabi bütün maçlar çok zor. Kolay bir maç yok. Kendi sahamız, dış saha diye her hangi bir ayrım yapmıyorum ama bu 2 maçı da alırsak şampiyonluk için çok büyük bir adım atmış oluruz. Ben öyle görüyorum. Zaten taraftarlarımız inanıyor, oyunculara inanıyorlar. Oyuncular kenetlenmiş vaziyette. Elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah da galip geleceğiz" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!