comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt, Trabzonspor'a göndermede bulundu

05 Şubat 2015, Perşembe 13:40
Kuyt, Trabzonspor'a göndermede bulundu

"Trabzonspor maçına hazırdan da öte durumdayım. Üst üste 7 galibiyet aldık ve 8.'si için çok açız"

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile Cumartesi günü oynayacağı maç öncesinde açıklamalarda bulunan Dirk Kuyt, takımın genel durumunu, kendi sakatlığının iyileşme sürecini anlattı ve taraftarlara da mesaj yolladı.
 
Tecrübeli futbolcu, "Artık ligin son aşamaları başlamak üzere, herkes bu maçları kazanmanın ne kadar önemli olduğunun farkında" diyerek kulüp televizyonuna şunları söyledi:
 
“İki deplasman galibiyetini geride bıraktık. Şu anda kendi sahamızda oynayacağımız Trabzonspor karşılaşması bizi bekliyor. Karşımızda tekrar çok güçlü bir rakip bulacağımızı biliyoruz. Bizim için son derece önemli ve zor bir takıma karşı oynayacağımız bir karşılaşma olacak. Üst üste 7 galibiyet aldık ve 8.'si için çok açız.
 
Antalya'dan bu yana alt adalemde hafif bir sakatlığım vardı. Sakatlığımı kontrol etmeyi başardık ve Kasımpaşa maçına hazır haline gelmeyi başardım. Ama Kasımpaşa maçında hafiften bir sızı hissettim.
 
Aslında kendimi şanslı olarak görüyorum çünkü Karabük maçına hazır hale geldim. Maçtan önce doktorumuz ve hocamızla konuştuk. Beraber bir karar aldık eğer skor bizim lehimizeyse 70 dakikadan fazla oynamamam konusunda karar aldık. Bu çok doğru bir karardı çünkü bu hafta tüm antrenmanlara katıldım. Trabzonspor maçına hazırdan da öte durumdayım.
 
Artık ligin son aşamaları başlamak üzere, herkes bu maçları kazanmanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Uzun zamandır Kadıköy'de yenilmez durumdayız bu sadece hocaların ve oyuncuların sayesinde değil taraftarlar sayesinde de oluyor. Bu sene şu ana kadar hiç de kolay olmadı taraftarlarımızı stadımızda göremedik.
 
Taraftarlarımıza mesajım hep beraber maçlara gelsinler. Bizler taraftarlarımız, hocalarımız ve takımımızla birlikte tüm takım olarak yenilmeziz. Ben şu anda stadımızın tekrar dolu olacağı günleri iple çekiyorum. Bu günlerin geleceğine de son derece eminim.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!