comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sow Afrika Kupası'ndan fit döndü!

05 Şubat 2015, Perşembe 10:28
Sow Afrika Kupası'ndan fit döndü!

Devre arası tatili yapamadan Afrika Uluslar Kupası'na giden ve burada 10 gün boyunca sıkı bir kamp dönemi geçiren Senegalli golcü, Türkiye'ye fit ve formda döndü.

Fenerbahçe'nin Senegalli forveti Moussa Sow'un sezon başından bu yana toplam 4,5 kilo verdiği belirlendi.
 
Moussa Sow, Ziraat Türkiye Kupası'nda önceki akşam Bayburt Grup Özel İdare ile oynanan maçta ortaya koyduğu başarılı performansın yanı sıra oyun arzusu ve fizik durumu ile beğeni toplarken herkesi şaşırttı.
 
Buradaki en önemli etken, Senegalli futbolcunun devre arası tatili yapmadan Afrika Uluslar Kupası için kamp çalışmalarına katılması ve sıkı çalışması oldu. Fenerbahçe'nin en önemli gol silahlarından biri olan Sow, Senegal Milli Takımı, Afrika Kupası'na erken veda edince Türkiye'ye hem erken hem de formda döndü.
 
Başakşehir'le 3 Ocak'ta oynanan maçın hemen ardından milli takım kampına katılan Moussa Sow burada 10 gün boyunca çok sıkı çalıştı.
 
Başarılı futbolcu, Afrika Uluslar Kupası için takımının uyguladığı antrenman programının yanı sıra özel çalışmalar da yaptı. Sow'un sıkı bir şekilde diyet programı uyguladığı da belirlendi.
 
En büyük kozlardan
 
Senegal, Cezayir'e yenilerek 27 Ocak'ta Afrika Uluslar Kupası'na veda ederken, Moussa Sow çileli bir yolculuğun ardından İstanbul'a dönmüş ve 3 gün sonra oynanan Kardemir Karabükspor maçında görev yapmıştı. Trabzonspor'la cumartesi günü oynanacak maçta Teknik Direktör İsmail Kartal'ın en önemli kozlarından biri olacak Moussa Sow'un sezon başından bu yana toplam 4.5 kilo verdiği öğrenildi.
 
Senegalli yıldız, Karabükspor ve Bayburt maçlarında fit görünümü ve oyun isteğiyle dikkatleri üzerine çekmişti.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!