comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'dan Trabzonspor'a tuzak hazırlığı!

04 Şubat 2015, Çarşamba 09:15
İsmail Kartal'dan Trabzonspor'a tuzak hazırlığı!

Trabzonspor'u konuk edecek lider Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, rakibine özel tuzaklar hazırlıyor.

Süper Lig'de hafta sonu sahasında Trabzonspor'u konuk edecek lider Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, rakibine özel tuzaklar hazırlıyor.
 
Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal'ın, Fenerbahçe'yi yakından tanıması, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferine alışık olması, Kartal için bir dezavantaj olarak duruyor. Ancak Yanal için “Benim hocalığımı görecek” sözünü kullanan deneyimli çalıştırıcı, ligde 7 maçlık kazanma serisi sırasında oyun sistemlerini rakip hocaların bir türlü çözememesini bir koz olarak kullanmak istiyor.
 
Bu konuyla ilgili olarak, “Biz oyun içinde oyun üretiyoruz. Rakibimiz oyun planımızı çözmeye uğraşırken, bizse diğer bir silahımızı kullanıp, rakibimizi ummadığı yerden vuruyoruz. Maç sonunda ise mağlup takımın hocaları, ‘Sahada çok farklı bir Fenerbahçe vardı. Oyun sistemlerini bir türlü çözemedik' diyerek, bizim ne kadar farklı oynadığımızı dile getiriyorlar” ifadesini kullandı.
 
Kanatlar da etkili kullanılacak
 
Karadeniz ekibine karşı tuzakları da hazırlayan Kartal, hücumda Diego Ribas, Moussa Sow ve Emmanuel Emenike üçgeni üzerinde duruyor. Diego'yu merkezde oynatan Sarı-Lacivertliler'in hocası, Emenike ile Sow'u, hem kanatlarda hem de gol bölgesinde pozisyon değişerek oynatmayı planlıyor. Tabii ki Bordo- Mavililer'e karşı tek tuzak bu değil. Kanatlarda Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ü de etkili kullanmayı düşünen Kartal, savunmasına da önlem aldı. Rakibin tehlikeli silahı Cardozo'yu, Alves-Egemen ikilisi kontrol edecek. Erkan Zengin, sürekli kontrol altında tutulacak, Mehmet Ekici'nin oyun kurmasına izin verilmeyecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!