comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Krasic, 525 kişinin maaşını Fenerbahçe'den 1 ayda kazanıyor

04 Şubat 2015, Çarşamba 00:10
Krasic, 525 kişinin maaşını Fenerbahçe'den 1 ayda kazanıyor

Fenerbahçe bu ara transfer döneminde de Krasic'i elinden çıkaramadı. Hala 1.5 yıllık sözleşmesi olan Sırp futbolcu sarı lacivertli kulübeden kelimenin tam anlamıyla servet kazanıyor. 

FutbolArena Detay - Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde elinden çıkaramadığı Krasic'ten mutlusu yok! Sırp futbolcu her ne kadar son günlerde verdiği röportajlarda Fenerbahçe'ye sitem etse de yaklaşık 1 ay önce söylediklerinde hiç de haksız değil. Zira genç oyuncularla çalışmalarına devam eden Krasic, Fenerbahçe'den tam anlamıyla servet kazanıyor. 

1.5 yıllık daha sözleşmesi olan Sırp futbolcu yılda garanti 2.3 milyon euro kazanıyor. Aylık kazandığı ücret ise 191 bin euro'ya denk geliyor. Türk lirası olarak ise Fenerbahçe'den yılda 6.300 milyon TL, ayda ise 525.000 TL kazanıyor. 
Asgari ücretin 949 TL olduğu Türkiye'de Krasic'in aylık maaşı Türkiye'de 525 kişinin 1 aylık kazancına denk geliyor. 

Hatırlanacağı üzere 10 Ocak'ta verdiği röportajda "Hayatta yaşadığım deneyimler bana bunu gösterdi. Benim hiçbir acelem yok. Onların planı nedir bilmiyorum ama bana 2016'ya kadar paramı öderlerse sorun yok. Ben de çocuklarla koşmaya devam ederim.” şeklinde konuşmuştu. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!