comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal: "En iyi şekilde konsantre olacağız"

03 Şubat 2015, Salı 22:29
İsmail Kartal:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bayburt Özel İdare maçının ardından açıklamalarda bulundu ve hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bayburt Özel İdare'yi 5-0 mağlup ettikleri Türkiye Kupası mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE KARTAL'IN SÖZLERİ...
"Kazanmak için bu akşam sahaya çıkmıştık. Bazı oyuncularımızı Trabzon öncesi oynatarak moral bulmalarını, bazılarını test etme, bazı genç oyuncularımza da verdiğimiz şansı tekrar vererek güzel bir maç oldu. Lider mi, 2. mi olacağız, o yarın belli olacak. Genç oyuncuların şanslarını iyi değerlendirerek, kendilerini geliştirdiklerini görmek beni mutlu ediyor. Onları da tebrik ediyorum."

"VERDİĞİMİZ EMEKLER BOŞA GİTMİYOR"

"Burada altyapılara yıllardır yatırım yapılıyor. Hocalar gece gündüz A takıma oyuncu vermeye çalışıyor. İlle oynaması gerekli değil, A takıma 1-2 isim dahil edersek bizim için kazanç olacak. Verdiğimiz emekler boş gitmiyor. Anlattıklarımızı çabuk alıyorlar. Ramazan bir de gol attı. Uygar da iyi oynadı. Savaş, Ertem... Keşke hepsine şans verebilsem de oynatabilsem. Kademe, kademe ama... Onları da korumak gerekiyor."

TRABZONSPOR MÜCADELESİ İÇİN...

"Biz şampiyonluğa oynuyoruz, en büyük adaylardan biriyiz. Bugün lideriz, kazanmak için sahaya çıkacağız. Tribünlerimiz dolacaktır. Bizim için bir lig maçı. En iyi şekilde konsantre olup, kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Başka hiçbir düşüncemiz yok."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!