comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Trabzonspor cephesinden İsmail Kartal'a sert tepki

03 Şubat 2015, Salı 09:48
Trabzonspor cephesinden İsmail Kartal'a sert tepki

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, "Yanal beni teknik direktör olarak tanımaz" diyen Fenerbahçe'nin hocasına sert çıktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ligde hafta sonunda kozlarını paylaşacakları Trabzonspor'un hocası Ersun Yanal için "Beni teknik direktör olarak tanımaz" sözleri gündeme oturdu.
 
Bordo-Mavili cepheden ise bu açıklamalara oldukça sert bir tepki geldi. Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, yaptığı değerlendirmede, "Bunlar tamamen şov amaçlı açıklamalar. Ne bir hocaya ne de bir yöneticiye yakışan sözler. Birilerine yaranmak için böyle kelimeler kullanıp ortamı germemek lazım. Bu açıklamayı dikkate almıyoruz" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE İLE ANILIP BİZE GELDİLER"
 
Karşılaşmada gerginlik yaşanmasını istemediklerini belirten Uzunay, "Erkan Zengin, Oscar Cardozo gibi isimler Fenerbahçe ile anılmasına rağmen bize geldiler. Ersun hocamızı da buna dahil edebiliriz. Biz isteriz ki maçta bu isimler üzerinden bir gerginlik yaşanmasın. Sezonun ilk maçında onları nasıl ağırladığımızı gördüler. Biz oraya gidince nasıl bir muamele göreceğiz, merak ediyoruz. Taşkınlık, hırçınlık istemiyoruz. Sağduyulu olmak onlara daha çok düşer. Başkanımızın cezası var. Olmasaydı maçı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda izleyecekti. Kulübümüzü bizler temsil edeceğiz" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!